reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
No właśnie jakoś człowiek bardziej się "otwiera" kiedy wie że nikt z zewnątrz nie czyta... Ja jestem za.

Co do wagi u mnie +4kg na chwilę obecną.
Młody fika koziolki..
Czekam na 5 grudnia jak na szpilkach. Chcę żeby potwierdził płeć. Chociaż pewnie z chłopca dziewczynka się nie zrobi.
Chciałabym dokupić jakieś ciuszki. Poza tym czeka nas tylko kupno drugiego łóżeczka później, ma początku będzie spał w kołysce po starszym braciszku. No i zastanawiam się wciąż co zrobić z wózkiem.
Miała któraś z Was dostawkę do wózka?
U mnie 16 miesięcy różnicy i miałam graco jeden za drugim. Bardzo lubiłam i trochę w nim pojeździli. Dzieci mam ciężkie, a wózek się dobrze i łatwo prowadziło.

Moje mają teraz 19 i mało korzystamy z wózka. Góra raz w tygodniu jak się na dłuższy spacer wybieram. A tak to cały czas na nóżkach. Jak dużo i daleko spacerujesz to może jakoś bliźniaczy wózek? Ja mam baby joggera obok siebie i jest rewelacyjny.
Moja córka 1.5 roku i od wakacji obraza na wozek. W wózku siedzi jak ma bułkę, krakersa czy cos. [emoji14] czyli mama przekupstwem bierze jak juz musi ją do wozka wsadzić :)

Dozen dobry.
Jeju ale była nocka... kurde nie wiem jakies przesilenie czy aura się zmienia bo dziadki tak dawały czadu ze łohohoh. Managerka przyszła i miała z nami zostać na chwile a chcąc nie chcąc musiała do rana bo jedna babci wywinęła orła i połamała żebra....
Dobrze ze A dziś skończył wcześniej to odebrał dzieci a ja mogłam w łóżku spędzić cały dzień ... już nie pamietam kiedy mogłam odpocząć tyle godzin jednym ciągiem od 10 rano do 6 wieczorem...

Od wczoraj jakby więcej czyje swoją małą Basię. Fajne uczucie :)

Co do zamkniętego forum - popieram .

Jeśli chodzi o tętno to nie ma co się wkręcać bo 160 jest dobre. U mnie chłopcy mieli 160 i okolice a Basia ma około 140.

Dobra uciekam do pracy. Dopisze później resztę, jak tylko na nocce będzie spokój.

A mi się często poprostu nie chce tego sprzętu do auta pakować [emoji23][emoji23] ciężkie nie poręczne. Poza tym zwykle spędzamy czas na placu pod blokiem lub kawałek dalej. A jak mam dodatkowe ręce do pomocy to tym bardziej wolę bez wózka. Jak się wybiegaja to dużo lepiej śpią. Zwykle wózek zabieram jak na pora drzwi wypada w terenie a muszę coś pilnego załatwić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry