Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serdecznie gratuluje :* będziesz mieć nie lada wyzwanie przy 2 maluszkach ale na pewno sobie poradziszHej Dziewczyny! Dzisiaj zrobilam kilka testów bo w wynik 1 nie uwierzyłamno wynik raczej jednoznaczny... Mój syn za równy tydzien kończy 10 miesięcy
Miesiac temu odstawiłam synka od piersi, teraz szansę byly wg aplikacji NISKIE, planowaliśmy drugie dziecko ale raczej za miesiąc, dwa. Ciaza jest szczerze mówiąc zaskoczeniem bo o poprzednie dziecko staraliśmy się ponad pół roku A tu bach i juzPewnie będę malo aktywna osoba bo mój syn potrafi mi bardzo dobrze zorganizować czas
Wizyte u lekarza mam na 29.08, termin z OM na 02.04.2019. ALE JAJA!!!
Witam Was serdecznie! Mocno trzymam kciuki za bijące serduszka i szczęśliwy przebieg ciazy! Zobacz załącznik 882005
23 sierpnia bedziesz miala ukonczone 7 tygodni ciazy juz, tak jak napisalas. Wiec idealna wizyta. Nie licz od zaplodnienia, bo to nie ma sensuHehe no tak ja policzyłam mniej więcej od przewidywanego zapłodnienia tak żeby wiedzieć ile faktyczny zarodek siedzi , bo przecież w trakcie okresu się nie zachodzi ale wiem, że tak się liczy od pierwszego dnia miesiączki tak jak mówicieja miałam 5 lipca om , a wizyta tak 22 sierpnia
to już widzę , że pamiętasz co nie co
![]()
23 sierpnia bedziesz miala ukonczone 7 tygodni ciazy juz, tak jak napisalas. Wiec idealna wizyta. Nie licz od zaplodnienia, bo to nie ma sensu. Ktoras juz pisala, ze stad pozniej termin porodu od 38 do 42 tygodnia ciazy jest w normie. Bo sie liczy od okresu. Serducho bije w 6-7 tyg od OM.
Hej Dziewczyny! Dzisiaj zrobilam kilka testów bo w wynik 1 nie uwierzyłamno wynik raczej jednoznaczny... Mój syn za równy tydzien kończy 10 miesięcy
![]()
Miesiac temu odstawiłam synka od piersi, teraz szansę byly wg aplikacji NISKIE, planowaliśmy drugie dziecko ale raczej za miesiąc, dwa. Ciaza jest szczerze mówiąc zaskoczeniem bo o poprzednie dziecko staraliśmy się ponad pół roku A tu bach i juzPewnie będę malo aktywna osoba bo mój syn potrafi mi bardzo dobrze zorganizować czas
Wizyte u lekarza mam na 29.08, termin z OM na 02.04.2019. ALE JAJA!!!
![]()
Witam Was serdecznie! Mocno trzymam kciuki za bijące serduszka i szczęśliwy przebieg ciazy! Zobacz załącznik 882005
Witamy kolejna mamusie i gratulacje [emoji3]Witam się i ja. Zrobiłam test i pozytywny, termin niby na 8 kwietnia. Trochę jestem w szoku i chyba jeszcze do mnie nie dotarło. Radość miesza się ze strachem. Mam już dwójkę maluchów 3 i 2 lataZawsze marzyłam o trójce z niewielką różnicą, teraz mnie to przeraża.
@madagos super! Mam dzieci z różnicą wieku 16 miesięcy i początki faktycznie były ciężkie, ale teraz jest fajnie.
Wooo... Ty to masz prawdziwe wyzwanie!Gratuluję Ci bardzo i podziwiamWitam się i ja. Zrobiłam test i pozytywny, termin niby na 8 kwietnia. Trochę jestem w szoku i chyba jeszcze do mnie nie dotarło. Radość miesza się ze strachem. Mam już dwójkę maluchów 3 i 2 lataZawsze marzyłam o trójce z niewielką różnicą, teraz mnie to przeraża.
@madagos super! Mam dzieci z różnicą wieku 16 miesięcy i początki faktycznie były ciężkie, ale teraz jest fajnie.