reklama

Kwietniowe mamy 2019

Oj bardzo bym chciała żeby tak było [emoji846]

Ja też właśnie nie miewam gorączek. A temperaturę mierzyłam normalnie pod pachą. Czuję się normalnie, nie odczuwam tego nawet, że ta temperatura jest wyższa. A zmierzyłam przy okazji bo mąż trochę przychorował i akurat termometr leżał. Dobrze, że przynajmniej robotę w tym miesiącu wykonał, to już go nie muszę męczyć w chorobie Haha

Haha dobra jesteś :-D wiedział, kiedy zachorować :p

reklama
Moze Ci juz wyjsc w poniedziałek ;) ja planuje testowac w 25 dc.
Mam w domu 5 testow ciazowych. Cos czuje, ze dlugo w szafce nie zostana :D hehe jak sie znam to bede testowac jak maniaczka codziennie do terminu okresu.

Wiecie co, pierwszy raz w zyciu mam owulacje bardziej bolesna niz okres. Nawet nie wiedzialam ze to mozliwe..
Patuśka może tam się już coś dzieje :wink:. Nasionka dotarły do bazy, kto wie :cool2:.
Którego sierpnia będziesz testować?

Porcelana koniecznie!! Nie odpuszczaj dzisiejszego dnia!

Natalia91 może długo w tej pracy nie zabawisz i znowu macierzyński :-) :)

Dżasta mnie dziąsła bolały, sucho w nosie, pociłam się (i nadal się pocę) i mi goraco strasznie (w każdej ciąży mi gorąco), miałam też poranne biegunki od owu niemal i ciekawe czy to było na ciążę, wszystko w sumie można podciągnąć pod objawy :cool2:. Miałam jeszcze takie bąbelki w dole brzucha, ale uznałam że to jelita przez biegunki tak reagują.

Pamiętacie jak pisałam, że nie mam objawów i chciałam je od was pożyczyc :cool2:. Może jednak coś tam miałam. Biegunki podobno mogą być reakcją na zmiany hormonalne. A ja uznałam, że to od jedzenia.

Ostatnia edycja:
reklama
Dżasta i Rajo znowu mam taką ekscytację, nie mogę się doczekać waszych pozytywów :laugh2:

Ja się zastanawiam, czy u mnie będzie wszystko ok, może puste jajo albo brak serduszka, czasami się czuję jakbym nie była w ciąży. Nie martwię się tym, tylko muszę chyba wizytę przyspieszyć u lekarza :laugh2:. Usg i tak około 7 tygodnia wolę zrobić, żeby już serduszko było. Jak byłam w drugiej ciąży to lekarz po zwykłym badaniu stwierdził ciążę, choć to był 4 tydzień. Macica juz była rozpulchniona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry