Dżasta :)
Fanka BB :)
Dżasta i Rajo wydaje mi się, że zobaczycie dwie kreski, wróżę to wam
Wy pierwsze do testowania teraz, tak? Dlatego wróżę w tym momencie tylko wam![]()
Hehe wróżbitka delicious
Zobaczymy czy dobrze wróżysz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dżasta i Rajo wydaje mi się, że zobaczycie dwie kreski, wróżę to wam
Wy pierwsze do testowania teraz, tak? Dlatego wróżę w tym momencie tylko wam![]()

Tą temperaturę mierzy się w pochwie [emoji6] najlepiej o jednej porze i przed wstaniem z łóżka.Nie ja temperatury nie mierze bo po pierwsze mam kijowy termometr (elektryczny) a poza tym zwykle mam 36,6 albo mniej bo ja nigdy nie mialam goraczki, tzn raz mialam jak angina mi sie zaczęła a tak nigdy nie gorączkowałam jako dziecko nawet![]()
Chyba z morfologii nie da się wyczytać ciąży ale nie jestem specem to nie wiem tego napewno. Ile Ci zostało do testowania? Bete sobie zrób [emoji4]Ja to sie zastanawiam czy nie zrobic sobie morfologii tylko tak mysle czy gdyby cos tam było to czy w morfologii cos by bylo inaczej?
Jak jeszcze miałam dzisiaj bardzo skąpe plamienie, to już można wystartować ze staraniami? Trochę nie mam sumienia, bo Niemąż dopiero z pracy zjechał i ledwo na nogach stoi [emoji23]
Tą temperaturę mierzy się w pochwie [emoji6] najlepiej o jednej porze i przed wstaniem z łóżka.
Ale fakt masz nie odpowiedni do tego termometr [emoji16][emoji8]
Chyba z morfologii nie da się wyczytać ciąży ale nie jestem specem to nie wiem tego napewno. Ile Ci zostało do testowania? Bete sobie zrób [emoji4]
Bardzo dobry pomysł [emoji3]Hmm, mam 22dc i cykle 28,29 ale nie chce robic bety zbyt wczesnie, zeby sie nie zawieść :/ I tak myslalam moze w poniedzialek zatestowac zwyklym testem a jak nic nie wyjdzie to poczekac na @ a jak I ona nie przyjdzie to wtedy beta![]()
Moze Ci juz wyjsc w poniedziałekHmm, mam 22dc i cykle 28,29 ale nie chce robic bety zbyt wczesnie, zeby sie nie zawieść :/ I tak myslalam moze w poniedzialek zatestowac zwyklym testem a jak nic nie wyjdzie to poczekac na @ a jak I ona nie przyjdzie to wtedy beta![]()
Oj bardzo bym chciała żeby tak było [emoji846]Dżasta i Rajo wydaje mi się, że zobaczycie dwie kreski, wróżę to wam
Ja też właśnie nie miewam gorączek. A temperaturę mierzyłam normalnie pod pachą. Czuję się normalnie, nie odczuwam tego nawet, że ta temperatura jest wyższa. A zmierzyłam przy okazji bo mąż trochę przychorował i akurat termometr leżał. Dobrze, że przynajmniej robotę w tym miesiącu wykonał, to już go nie muszę męczyć w chorobie HahaNie ja temperatury nie mierze bo po pierwsze mam kijowy termometr (elektryczny) a poza tym zwykle mam 36,6 albo mniej bo ja nigdy nie mialam goraczki, tzn raz mialam jak angina mi sie zaczęła a tak nigdy nie gorączkowałam jako dziecko nawet![]()
Moze Ci juz wyjsc w poniedziałekja planuje testowac w 25 dc.
Mam w domu 5 testow ciazowych. Cos czuje, ze dlugo w szafce nie zostanahehe jak sie znam to bede testowac jak maniaczka codziennie do terminu okresu.
Wiecie co, pierwszy raz w zyciu mam owulacje bardziej bolesna niz okres. Nawet nie wiedzialam ze to mozliwe..