reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Nie ja temperatury nie mierze bo po pierwsze mam kijowy termometr (elektryczny) a poza tym zwykle mam 36,6 albo mniej bo ja nigdy nie mialam goraczki, tzn raz mialam jak angina mi sie zaczęła a tak nigdy nie gorączkowałam jako dziecko nawet :shocked2:
Tą temperaturę mierzy się w pochwie [emoji6] najlepiej o jednej porze i przed wstaniem z łóżka.
Ale fakt masz nie odpowiedni do tego termometr [emoji16][emoji8]

Tą temperaturę mierzy się w pochwie [emoji6] najlepiej o jednej porze i przed wstaniem z łóżka.
Ale fakt masz nie odpowiedni do tego termometr [emoji16][emoji8]

Haha tak myślałam, ze tam sie mierzy ale nigdy nie mierzylam więc nie wiem jak to działa, tylko słyszałam, ze trochę wyższa jest temp niż ciała ;) musze zainwestować w rtęciowy termometr bo stary pękł i się rozlał :o

Chyba z morfologii nie da się wyczytać ciąży ale nie jestem specem to nie wiem tego napewno. Ile Ci zostało do testowania? Bete sobie zrób [emoji4]

Hmm, mam 22dc i cykle 28,29 ale nie chce robic bety zbyt wczesnie, zeby sie nie zawieść :/ I tak myslalam moze w poniedzialek zatestowac zwyklym testem a jak nic nie wyjdzie to poczekac na @ a jak I ona nie przyjdzie to wtedy beta ;)

Hmm, mam 22dc i cykle 28,29 ale nie chce robic bety zbyt wczesnie, zeby sie nie zawieść :/ I tak myslalam moze w poniedzialek zatestowac zwyklym testem a jak nic nie wyjdzie to poczekac na @ a jak I ona nie przyjdzie to wtedy beta ;)
Moze Ci juz wyjsc w poniedziałek ;) ja planuje testowac w 25 dc.
Mam w domu 5 testow ciazowych. Cos czuje, ze dlugo w szafce nie zostana :D hehe jak sie znam to bede testowac jak maniaczka codziennie do terminu okresu.

Wiecie co, pierwszy raz w zyciu mam owulacje bardziej bolesna niz okres. Nawet nie wiedzialam ze to mozliwe..

Dżasta i Rajo wydaje mi się, że zobaczycie dwie kreski, wróżę to wam :tak::tak:
Wy pierwsze do testowania teraz, tak? Dlatego wróżę w tym momencie tylko wam :D
Oj bardzo bym chciała żeby tak było [emoji846]

Nie ja temperatury nie mierze bo po pierwsze mam kijowy termometr (elektryczny) a poza tym zwykle mam 36,6 albo mniej bo ja nigdy nie mialam goraczki, tzn raz mialam jak angina mi sie zaczęła a tak nigdy nie gorączkowałam jako dziecko nawet :shocked2:
Ja też właśnie nie miewam gorączek. A temperaturę mierzyłam normalnie pod pachą. Czuję się normalnie, nie odczuwam tego nawet, że ta temperatura jest wyższa. A zmierzyłam przy okazji bo mąż trochę przychorował i akurat termometr leżał. Dobrze, że przynajmniej robotę w tym miesiącu wykonał, to już go nie muszę męczyć w chorobie Haha

reklama
Moze Ci juz wyjsc w poniedziałek ;) ja planuje testowac w 25 dc.
Mam w domu 5 testow ciazowych. Cos czuje, ze dlugo w szafce nie zostana :D hehe jak sie znam to bede testowac jak maniaczka codziennie do terminu okresu.

Wiecie co, pierwszy raz w zyciu mam owulacje bardziej bolesna niz okres. Nawet nie wiedzialam ze to mozliwe..

Hehe ja mam 3 testy i leżą sobie dłuższy czas, jakoś nie ciągnie mnie do testowania, bo wiem, ze będą negatywy :P
Ja tez czasami miałam kłucie w owulacji takie ostre, ale to czasami ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry