Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mówię, ze moja droga do kp byla usłana różami. Robilam wszystko, aby karmoc rok. Karmie 14.5 msc.To ja jestem matka polka. Walczyłam o kp strasznie i wiele przeszłam. To był dla mnie priorytet...
Ja mam om 28.06 i idę 17. 08Hmmm jak myślicie , kiedy iść na pierwszą wizytę do ginekologa żeby już biło serduszko ? Ostatnia miesiączka 26.06.2018
14 sierpnia ukonczysz 7 tydzien ciazy. Wiec w 6 moze juz tez byc serducho, ale po co sie denerwowac.Hmmm jak myślicie , kiedy iść na pierwszą wizytę do ginekologa żeby już biło serduszko ? Ostatnia miesiączka 26.06.2018
Hmmm jak myślicie , kiedy iść na pierwszą wizytę do ginekologa żeby już biło serduszko ? Ostatnia miesiączka 26.06.2018
A ile razy w ciągu dnia cycusia? Ja odkąd synek pół roku skończył zaczęłam zmniejszać liczbę karmień także jak go odstawiłam to cycał dwa razy dziennie, a potem przez kilka dni tylko raz i potem już wcale. I nawet nie wołał. [emoji4]Tak, wiem. Można karmic w ciazy jesli nie ma przeciwskazan, ale nie wyobrazam sobie później karmic tandemu. 2 latka i noworodka [emoji23]
Ku2w dal3j mnie mdli, wszystko mi sie trzesie. Wychodziłam na szybkosci ze sklepu, bo fatalnie. Bleeeeee.
Corka je stale posilki, duzo podjada, ale najwiecej chcialaby cyciać.