Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mówię, ze moja droga do kp byla usłana różami. Robilam wszystko, aby karmoc rok. Karmie 14.5 msc.To ja jestem matka polka. Walczyłam o kp strasznie i wiele przeszłam. To był dla mnie priorytet...
Ja mam om 28.06 i idę 17. 08Hmmm jak myślicie , kiedy iść na pierwszą wizytę do ginekologa żeby już biło serduszko ? Ostatnia miesiączka 26.06.2018
14 sierpnia ukonczysz 7 tydzien ciazy. Wiec w 6 moze juz tez byc serducho, ale po co sie denerwowac.Hmmm jak myślicie , kiedy iść na pierwszą wizytę do ginekologa żeby już biło serduszko ? Ostatnia miesiączka 26.06.2018
Hmmm jak myślicie , kiedy iść na pierwszą wizytę do ginekologa żeby już biło serduszko ? Ostatnia miesiączka 26.06.2018
A ile razy w ciągu dnia cycusia? Ja odkąd synek pół roku skończył zaczęłam zmniejszać liczbę karmień także jak go odstawiłam to cycał dwa razy dziennie, a potem przez kilka dni tylko raz i potem już wcale. I nawet nie wołał. [emoji4]Tak, wiem. Można karmic w ciazy jesli nie ma przeciwskazan, ale nie wyobrazam sobie później karmic tandemu. 2 latka i noworodka [emoji23]
Ku2w dal3j mnie mdli, wszystko mi sie trzesie. Wychodziłam na szybkosci ze sklepu, bo fatalnie. Bleeeeee.
Corka je stale posilki, duzo podjada, ale najwiecej chcialaby cyciać.