reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Witaj, Marcia :) Dziecko to największy skarb, będzie dobrze :)

Teraz jest moda na nieidalne matki, co też mnie dziwi :P zamiast dążyć do tego, aby być coraz lepszą matką to się prześcigają, która jest bardziej ujowa :/

Witaj, Marcia :) Dziecko to największy skarb, będzie dobrze :)

Teraz jest moda na nieidalne matki, co też mnie dziwi :p zamiast dążyć do tego, aby być coraz lepszą matką to się prześcigają, która jest bardziej ujowa :/

Masakra, ja jeszcze nie jestem mamą, ale jak mi przyjaciółka opowiada jak się zachowują "madki" na forach i zamiast udzielać rad to strzelają pretensje i wyzywają inne mamy to jakaś patologia :/ ja chyba nie będę kiedyś uczestniczyć w tych forach bo to jakaś tragedia :/ jedyne co to nasze kwietnióweczki są w porządku i jest fajnie - tylko pytanie, czy uda mi się tu zostać ? :confused:

Dżasta trzyman kciuki żebyś z nami została :-)
W poprzedniej ciąży na początku udzielałam się na innym forum, chyba mamo to ja(?)i tam właśnie w pewnym momencie zrobiła się bardzo niefajna atmosfera, porobiły się jakieś obozy, kilka dziewczyn atakowało jedną... nic fajnego, ale trafiłam na bb i tu w lipcówkach była całkowicie inna atmosfera :-) do tej pory dziewczyny się odzywają, coś doradzą, polecą :-)

Dżasta trzyman kciuki żebyś z nami została :-)
W poprzedniej ciąży na początku udzielałam się na innym forum, chyba mamo to ja(?)i tam właśnie w pewnym momencie zrobiła się bardzo niefajna atmosfera, porobiły się jakieś obozy, kilka dziewczyn atakowało jedną... nic fajnego, ale trafiłam na bb i tu w lipcówkach była całkowicie inna atmosfera :-) do tej pory dziewczyny się odzywają, coś doradzą, polecą :-)

No nie fajnie tak jak mówisz...

Dziękuję ;*

Jak jest tyle lasek to zawsze są kłótnie, złośliwości. Kobiety już takie są ;) A pytania niektórych matek są powalające. Na jednej grupie pytała "kiedy jest dzień ojca?". No litości. Albo jak mam w taką pogodę ubrać dziecko? Na każdej dzielnicy jest inna pogoda, nie mówiąc już o miastach :D

reklama
Justyna zostaniesz z nami i kropka [emoji3] pamiętaj że jest nas tutaj więcej ze znakiem zapytania [emoji6]

Co do atmosfery na różnych forach to odnoszę wrażenie że niektóre babki to tylko po to się udzielają żeby właśnie wszcząć kłótnie i z tego czerpią największą satysfakcję niestety.
Miejmy nadzieję że u nas do takich kłótni nie będzie dochodzić [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry