Joannaa24
Fanka BB :)
Patrzcie co znalazłam! [emoji3]
Link do: Podali NAJLEPSZĄ GODZINĘ NA SEKS. Bez problemu zajdziesz w ciążę
Link do: Podali NAJLEPSZĄ GODZINĘ NA SEKS. Bez problemu zajdziesz w ciążę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie juz było tylko raz, do drzemkiA ile razy w ciągu dnia cycusia? Ja odkąd synek pół roku skończył zaczęłam zmniejszać liczbę karmień także jak go odstawiłam to cycał dwa razy dziennie, a potem przez kilka dni tylko raz i potem już wcale. I nawet nie wołał. [emoji4]
Jak upały miną to zobaczysz jak sytuacja będzie wyglądać. [emoji4]Właśnie juz było tylko raz, do drzemkiteraz jak wróciły upały, to chce co chwile cyca... Mimo, ze pije duuuzo wody. No nic. Pomyslimy jak to będzie. Jak sie nie da odstawic, to nic na sile.
Mnie dalej mdli, no i nie wiem czy zauwazylyscie, ze czesciej chodzicie siusiu? Ja tak, w poprzedniej ciąży tez tak miałam![]()
Tu chyba chodzilo o stereotypy. Nie o narodowośćKażda matka jest dla swojego dziecka najlepsza matka jaka może być. A dodawanie do tego narodowości niczego nie zmienia i nie robi z nas lepszej czy gorszej. Bo czy polka czy włoszka to po prostu matka i to się liczy.
Oczywiście że można dołączyć i gratuluję [emoji4]Witam. Mogę dolaczyc? Jestem mama dwójki chłopaków (6 i 4 lata) oraz 10 miesięcznej dziewczynki. Dzisiaj zrobiłam test bo to już 6 dzień po terminie miesiączki a jej brak. Test wyraźne dwie krechy. Jeszcze w to nie wierzę!!! Ciąża zupełnie nie planowana. To kiepski moment na ciążę. Tym bardziej że to czwarta [emoji44] no ale cóż robić. Trzeba się spiąć i jakoś to przetrwać. I poukładać wszystko na nowo.