a to nie jest tak ze w ciazy w ciagu 7 dni musza znalezc miejsce poza tą cala kolejka?Obawiam się ze na NFZ dostaniesz termin na 2021 rok... chociaż bardzo chciałabym się mylić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to nie jest tak ze w ciazy w ciagu 7 dni musza znalezc miejsce poza tą cala kolejka?Obawiam się ze na NFZ dostaniesz termin na 2021 rok... chociaż bardzo chciałabym się mylić
a to nie jest tak ze w ciazy w ciagu 7 dni musza znalezc miejsce poza tą cala kolejka?
@Martita876 widzę że spać nie możesz?
A ja bym pospała [emoji57][emoji57] nawet do 12...
Ale... zostałam exmitowana z własnego łóżka przez 2 bestje.... Niby wyglądają jak aniołki a jak już wlezą do łóżka do nie ma szans by się ich pozbyć nim się wyspią...
Mówię wam... zrezygnujcie z posiadania dzieci to złoooo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
Moja się sama zbiera do szkoły.... A maluchy nie muszą... A i tak spać nie dają [emoji1787][emoji1787]Heheh ja już syna do szkoły wyprawić i zawieźć musiałam wiec u mnie codziennie wczesna pobudka [emoji27]
Dziewczyny a zaczynacie już kupować jakaś wyprawkę dla dziecka?