OM 30 czerwca miałam, cykle 23dnioweA kto kiedy miał pierwszy dzień OM? Ja 19 czerwca.
Pytam się, bo nie wiem kto pierwszy właśnie idzie na odstrzał do testowania [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
OM 30 czerwca miałam, cykle 23dnioweA kto kiedy miał pierwszy dzień OM? Ja 19 czerwca.
Pytam się, bo nie wiem kto pierwszy właśnie idzie na odstrzał do testowania [emoji4]
U mnie też 23. Zamierzasz testować wcześniej czy wytrwasz?U mnie ma @ być 23 lipca więc 6 dni niepewności.
No jutro mam termin @ i rano zatestuje ale tylko tak bardziej dla świętego spokoju bo ciąży nie ma na 99%Ale to już jest pewne, że się nie udało?![]()
Cieszyłaś się na powrót do pracy, są zatem małe plusy. Ale pewnie nie za długo popracujesz, bo zajdziesz w ciążęNo jutro mam termin @ i rano zatestuje ale tylko tak bardziej dla świętego spokoju bo ciąży nie ma na 99%
. To do później.Pewnie, doczekać się nie moge [emoji3] dokładnie tak, wszystkiego są plusy i minusy.Cieszyłaś się na powrót do pracy, są zatem małe plusy. Ale pewnie nie za długo popracujesz, bo zajdziesz w ciążę.
Ps. Jak dla mnie nawet ten 1% może cię zaskoczyć. Niczego ci nie próbuję wmawiać, ale to się zdarza. Pewnie sama to wiesz, skoro i tak będziesz testować. Lekarz to tylko człowiek, musimy o tym pamiętać.
Dziewczyny ja się biorę również za swoje sprawy, bo naprawdę to forum uzależnia. To do później.
Daj znać jak tylko będziesz miała wynikZrobiłam bete-hcg, teraz czekam na wynik...