• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Już wiem co miałam dzisiaj robić...kisić ogórki [emoji23] przynajmniej z 40 słoików z tego co dostałam mi wyjdzie i kiedy ja to wszystko zrobię jak cały czas pisze tutaj [emoji28][emoji4]

No jutro mam termin @ i rano zatestuje ale tylko tak bardziej dla świętego spokoju bo ciąży nie ma na 99%
Cieszyłaś się na powrót do pracy, są zatem małe plusy. Ale pewnie nie za długo popracujesz, bo zajdziesz w ciążę ;).
Ps. Jak dla mnie nawet ten 1% może cię zaskoczyć. Niczego ci nie próbuję wmawiać, ale to się zdarza. Pewnie sama to wiesz, skoro i tak będziesz testować. Lekarz to tylko człowiek, musimy o tym pamiętać.

Dziewczyny ja się biorę również za swoje sprawy, bo naprawdę to forum uzależnia :cool2:. To do później.

Cieszyłaś się na powrót do pracy, są zatem małe plusy. Ale pewnie nie za długo popracujesz, bo zajdziesz w ciążę ;).
Ps. Jak dla mnie nawet ten 1% może cię zaskoczyć. Niczego ci nie próbuję wmawiać, ale to się zdarza. Pewnie sama to wiesz, skoro i tak będziesz testować. Lekarz to tylko człowiek, musimy o tym pamiętać.

Dziewczyny ja się biorę również za swoje sprawy, bo naprawdę to forum uzależnia :cool2:. To do później.
Pewnie, doczekać się nie moge [emoji3] dokładnie tak, wszystkiego są plusy i minusy.

Ja wychodzę z założenia że co ma być to i tak będzie, a cokolwiek by to nie było będzie dobrze [emoji4]

Dobra idę zająć się Młodym, coś ogarnąć w domu i robić te słoiki, do wieczora dziewczyny [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry