porcelana
Fanka BB :)
Zazdro!!!Plany na dziś? Obskoczenie butików w celu poprawy humoru.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazdro!!!Plany na dziś? Obskoczenie butików w celu poprawy humoru.
Też chcę takie objawy!Hej ja dzisiaj wolne i korci mnie pojechać po testale taka ulewa u nas od rana że mi się nie chce wychodzić z domu. Może to znak żeby się wstrzymać? Od paru dni dziwnie boli mnie brzuch jakbym miała w środku zakwasy i jeden biustonosz poszedł do kosza bo jakiś ciasny.
bo to czekanie mnie dobija.Nie Kuś niedobra kobieto. Narazie leje deszcz to siedzę w domu a potem się zobaczy. Jak się zdecyduję to zrobię test jutro rano.Jak jest ciąża to prędzej czy później i tak się pojawią 2 kreski. Ja bym testowała.
Już sama się nie mogę doczekać twoich dwóch kresek, to dałoby nadzieję innymNie Kuś niedobra kobieto. Narazie leje deszcz to siedzę w domu a potem się zobaczy. Jak się zdecyduję to zrobię test jutro rano.
.A wtedy robisz test czy betaHCG? Mylicie mi się dziewczyny. Co jest bardziej ekscytujące od czekania na swoje testowanie? Czekanie na CZYJEŚ testowanieJa też mam już syna 11 lata ale zawsze negatyw to trochę dołuje. Niech już będzie ten piątekbo to czekanie mnie dobija.