Nataliag339
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny? Któraś się wyłamała z testem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asia trzymasz się?[emoji6]Ja z Kujawsko Pomorskiego [emoji3]
Faktycznie niezły rozstrzał.
Co do mierzenia temperatury i badania szyjki to też nie praktykuję.
Ja nie [emoji4] mi w zasadzie już przeszło z parciem na testowanie a jutro jeżeli się nie mylę to powinien być termin @Cześć dziewczyny? Któraś się wyłamała z testem?
Póki nie ma miesiączki jest nadzieja. Czyli jakby co to jutro testujesz? Masz jakieś przeczucia?Ja nie [emoji4] mi w zasadzie już przeszło z parciem na testowanie a jutro jeżeli się nie mylę to powinien być termin @
Raczej nie będę już testować tylko czekać, ale jeszcze parę dni temu miałam takie przeczucie że to nie możliwe że test jest negatywny przecież jestem napewno w ciąży [emoji23] no już mi przeszło [emoji847]Póki nie ma miesiączki jest nadzieja. Czyli jakby co to jutro testujesz? Masz jakieś przeczucia?
Ja póki co trwam w postanowieniu że testuje w piątekCześć dziewczyny? Któraś się wyłamała z testem?
WitajCześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Dzisiaj jestem 3 dni przed miesiączką i zrobiłam jest... wyszedł cień cienia. Zastanawiam się czy jechać na betę [emoji848] . Dodam, że jestem po dwóch poronieniach i jednej szczęśliwie zakończonej ciąży. ( mam 19 miesięczna córeczkę). Od 12 dc zażywam acard i encorton, ponieważ lekarz stwierdził, że poronienia są wynikiem tego, że mój organizm odrzuca ciąże.
Witaj![]()
Czyli jesteś pierwsza której można gratulowac bo reszta dopiero czeka na dzień testowania![]()