• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Kurczę ciężko powiedzieć bo w zasadzie nie wiadomo jak długi będzie ten cykl ale 34 dzień wypada w przyszly poniedzialek więc może spróbuj wtedy, dużo dziewczyn w podobnym czasie będzie testować [emoji4] jeżeli by przyjąć cykl 36dniowy to w poniedziałek najwcześniej możesz spróbować
Jakoś wytrzymam [emoji6] No o ile nie przyjdzie okres, bo brzuch mnie pobolewa tak od trzech dni. Ten test, co dzisiaj zrobiłam, to był taki dla picu i bym chyba pękła ze śmiechu jakby już wyszedł pozytywny...[emoji12]

reklama
Jak dla mnie to już za dużo z tą temperatura bo to muszą być stale pory mierzenia, ten sam termometr trzeba wpisywać że się jest np przeziebionym albo zestresowanym no nie dla mnie [emoji847]

A z szyjka trzeba pamiętać tylko żeby było o mniej więcej jednej porze dnia i tylko raz dziennie

No tak jak piszesz, z tym mierzeniem temperatury to za dużo notatek i też nie dla mnie :D
A badanie szyjki to nawet wieczorem przy myciu się można zbadać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry