Dżasta :)
Fanka BB :)
Warmińsko - MazurskieWielkopolska
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Warmińsko - MazurskieWielkopolska
Gratulacje!!!Właśnie dostałam wynik - 44 mlU/ml [emoji173]️[emoji173]️
I też mam na imię JustynaA powiedzcie mi dziewczyny, czy Wy stosujecie się do jakichś diet? Unikacie np. kofeiny itd. żeby sprzyjało zajściu w ciążę? Czy w ogóle nic z tych rzeczy ? I czy bierzecie kwas foliowy i jakieś inne witaminy ?
Możliwe że tak jest z nasieniem. Często coś wypada i nie można działać choć się chce. Fajnie jakbyś miała 28,29 dniowe. No ale się nie wybiera tego.Dziękuję ;*
No ja wyczytałam , że co drugi dzień najlepiej , a nawet i co trzeci bo juz w 4 dniu spada jakość spermy, a codziennie to że mogą być tzw . "suche wytryski" bo nie nadąży produkować...
Ja miałam wcześniej ponad 30 dniowe (33,34 a nawet 39 miałam w marcu) cykle a ostatnio miałam zapalenie i dostałam taką tabletkę , która mi go przyspieszyła i miałam 28,29 więc mam ruchome i te dni płodne tak samo ruchome i ciężko zgadnąć jak będzie w tym czy w następnym miesiącu..
To wychodzi na to, że ja pewnie będę ostatnia na testowanie, bo wg mojego kalendarza powinnam dostać miesiączkę na początku sierpnia i teraz nie wiem czy liczyć po swojemu cykle czy patrzeć na te aplikacje - kalendarzyki bo one jakąś swoją średnią wyliczają i policzył mi teraz 30dniowy cykl..
A propo starania to chciałam co 2 dzień ale w środę mam kontrolę u gina i nie można 24h przed wizytą współżyć a teraz chyba pobierze mi cytologię , więc trochę mi przepadnie..
2 dni jakie leniuchyO matko Aneta to my dzialalismy tylko dwa dni w plodnym czasie [emoji23] to u Ciebie będzie ciąża jak nic [emoji3]
I też mam na imię Justyna
Ja poki co nic nie biorę. Czekam cierpliwie do owulacji [emoji23]
No Ty przy mnie to bogini seksu normalnie [emoji6] ja po porodzie i karmieniu jeszcze do siebie pod tym względem aż tak nie wróciłam ale może to też przez nie przespane noce bo jeszcze mamy jedna pobudkę [emoji16]2 dni jakie leniuchy. Ja się wzięłam ostro do pracy, choć kiedyś zaszłam po jednym przytulanku, wiec można i tak.