Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj i rozgość się. Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. [emoji4]Witam Was kobietki
Jestem Paulina, mam 25 lat oraz już prawie 4 letnią córeczkę, która od jakiegoś czasu bardzo chciałaby mieć rodzeństwo![]()
Dziś mamy w planach zacząć starania o drugie dzieciątko, więc jeżeli dobrze pójdzie to może zostanę kwietniówkąPozdrawiam !
Witaj, trzymam kciuki za owocne staraniaWitam Was kobietki
Jestem Paulina, mam 25 lat oraz już prawie 4 letnią córeczkę, która od jakiegoś czasu bardzo chciałaby mieć rodzeństwo
Dziś mamy w planach zacząć starania o drugie dzieciątko, więc jeżeli dobrze pójdzie to może zostanę kwietniówkąPozdrawiam !
Aneta jak my jesteśmy podobne w tym cyklu [emoji23] ja też nie sikam w nocy [emoji23]Porcelana rzeczywiście dziwnie z tym testem, szkoda, że nie miałaś drugiego.
Ps. Ja nie sikam w nocy.
Witaj i rozgość się. Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. [emoji4]
A jak było z pierwszą ciąża? Długie starania?
Witamy i trzymam kciuki za owocne starania [emoji4]Witam Was kobietki
Jestem Paulina, mam 25 lat oraz już prawie 4 letnią córeczkę, która od jakiegoś czasu bardzo chciałaby mieć rodzeństwo![]()