Dżasta :)
Fanka BB :)
Jadę dzisiaj powtórzyć betę, mam nadzieję, że będzie dobry przyrost po 48h. Trzymajcie kciuki.
Trzymamy kciuki mocnooo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jadę dzisiaj powtórzyć betę, mam nadzieję, że będzie dobry przyrost po 48h. Trzymajcie kciuki.
Cześć wszystkim u mnie okres ma przyjść za 4 dni. Nadal mnie dziwnie boli podbrzusze. A wczoraj wieczorem zjadłam dwa razy większą kolację aż sama się potem zdziwiłam. Zawsze albo jadłam mało o 19 albo wcale.
U mnie też za 4 dni i niestety pobolewają mnie trochę piersi, tak jak to bywa u mnie przed @, ten sam ból. Brzuch mnie nie boli, znowu mi napięcie chyba rośnie, im mniej dni zostało tym gorzejCześć wszystkim u mnie okres ma przyjść za 4 dni. Nadal mnie dziwnie boli podbrzusze. A wczoraj wieczorem zjadłam dwa razy większą kolację aż sama się potem zdziwiłam. Zawsze albo jadłam mało o 19 albo wcale.
Dokładnie Dżasta. Zgadzam się w 100%. Bardzo łatwo można wszystko podciągnąć pod objawy ciąży. W sumie może lepiej, że żadnych nie mam, bo bym się nakręcała. Ja na przykład przed okresem często miewam różne zachcianki, jem więcej.Z tymi bólami to tak można się trochę oszukać, bo ja też tak czasami się doszukuje , a może to ciąża? a może coś tam ? i tak człowiek się doszukuje w każdym bólu i w każdym działaniu ciąży jak się chce za bardzo... ja też mam czasami takie kłucia dziwne w podbrzuszu , nawet wczoraj miałam takie kłucie a w niedzielę było przytulanko , a nawet nie mam jeszcze owulacji - ale już te kłucia to się przyzwyczaiłam , że coś tam czasami kłuje poza owulacja i się nie domyślam![]()
To też indywidualna sprawa. U mnie był biały. Nie było go dużo, ale biały jak mleko co było inne niż zwykle, bo najczęściej mam sucho. Dlatego u mnie to wyraźnie widać. Ale u niektórych nie ma zmiany w śluzie i miewają taki sam jak przed @.A właśnie jaki jest śluz przed okresem jeśli jest ciąża albo jej nie ma?
Jakie długie miałaś cykle? Test i beta wyszły ci 3 dni przed @. Pytam, bo też zamierzam iść przed @, ale przy moich krótkich 23 dniowych to nie wiem czy dobrze...Jadę dzisiaj powtórzyć betę, mam nadzieję, że będzie dobry przyrost po 48h. Trzymajcie kciuki.