Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taaak pada i pada a taka podoba plus małe dziecko to gehenna [emoji24][emoji24][emoji24]Ja to samo, co codziennie od 2 miesięcy - budowa. Ale u mnie od trzech dni pada non stop, tak mi się nic nie chce przez tą pogodę, wszystko jak ślimak powoli robię.
U Was też takie deszcze?
Dopóki plamienie a nie krwawienie i dopóki brązowe a nie żywo czerwone to jeszcze nic straconego. Będzie dobrze trzymam kciukiZaczęłam plamić..właśnie czekam w labo, zobaczymy co z beta. Mam bardzo złe przeczucia.
Ja cc zniosłam nie najlepiej. Miałam pod całkowitą narkozaDużo, bo 5 lat po cc. Sn jest najlepszy. Cc zniosłam super, ale to jednak operacja, po której może być mnóstwo komplikacji.
Tak sobie myślę... jeżeli mój cykl zapowiada się dłuższy niż zwyczaj mam to my się w owu nawet nie wstrzeliliśmy, więc co się dziwić. Choć później nie miałam już śluzu ani nic co by wskazywało na owu.
Uff nareszcie mogę pisać. Coś mi się z aplikacją porobiło i miałam tylko napisane, że nie mam uprawnień żeby dodać odpowiedź. [emoji53]
Jakie plany na dziś kobietki? Ja mam dentystę. [emoji3]
Ja to samo, co codziennie od 2 miesięcy - budowa. Ale u mnie od trzech dni pada non stop, tak mi się nic nie chce przez tą pogodę, wszystko jak ślimak powoli robię.
U Was też takie deszcze?
Ja mialam zewnatrzoponowe i po chwili narkoze, bo nie mogli czekac dluzej az tamto zadzialaJa cc zniosłam nie najlepiej. Miałam pod całkowitą narkoza
.