Nataliag339
Fanka BB :)
A robiłaś już zwykły test?Po jakim czasie można już sprawdzać betę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A robiłaś już zwykły test?Po jakim czasie można już sprawdzać betę?
A robiłaś już zwykły test?
Własnie miałam pisać, że dziś podczas porannego prysznica dopadła mnie myśl, że jestem w ciąży! Takie przeczucie. Ale rozum coś innego mi podpowiada. Ty miałaś czekać do wczorajszego wtorku? Ja bym chyba już wczoraj zrobiła na twoim miejscuDziewczyny korci mnie żeby jutro testować ale chciałabym do piątku sobie dac czas na ewentualną spoźnialską. Niby mam takie przeczucie że jestem w ciąży ale wiem że test wyjdzie negatywny [emoji23] to sikanie mi ściąga te różowe okulary z nosa

Tak miałam czekać do wczoraj bo według owulacji (która nie wiadomo dokładnie kiedy była ale sluz jak białko był napewno 03.07) wczoraj był termin okresu ale według cyklu 33dniowego to może przyjść w niedzielę dlatego jeszcze chce poczekać z testem.Własnie miałam pisać, że dziś podczas porannego prysznica dopadła mnie myśl, że jestem w ciąży! Takie przeczucie. Ale rozum coś innego mi podpowiada. Ty miałaś czekać do wczorajszego wtorku? Ja bym chyba już wczoraj zrobiła na twoim miejscu.
Można wcześniej. Ale nie za wcześnie, kilka dni przed @ najwyżej. Ja myślę, że i tak można nie trafić, bo może @ miała nastąpić później niż wyliczałaś sobie. Wtedy beta może nie wyjść.Nie, ponieważ u mnie dopiero jest owu, ale chciałam wiedzieć czy to jakoś wcześniej można zrobić czy tak jak test mniej więcej po dwóch tygodniach?
Oj u mnie z cierpliwością to ciężko [emoji15] do piątku nie wiem jak dam radę wytrzymać ale moze sìe już u mnie wszystko wyklaruje do tego czasu [emoji16]Jeżeli miałaś na dzisiaj termin @ to możesz jutro już zrobić test najlepiej ten o czułości 10. Chyba że jesteś bardzo cierpliwą osobą i dasz radę wytrzymać i potowarzyszyć mi do niedzieli.![]()