• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Jak byłam w pierwszej ciąży to jeszcze studiowałam w Toruniu, mieszkałam ze znajomymi i pamietam, że zanim sama zrobiłam test to mój współlokator powiedział do mnie, że jestem w ciąży. Potem jak się potwierdziło to aż sam był w szoku, że tak mi przepowiedział :)

reklama
Jak byłam w pierwszej ciąży to jeszcze studiowałam w Toruniu, mieszkałam ze znajomymi i pamietam, że zanim sama zrobiłam test to mój współlokator powiedział do mnie, że jestem w ciąży. Potem jak się potwierdziło to aż sam był w szoku, że tak mi przepowiedział :)
O nie! Ja studiowałam w Bydgoszczy! Wojna! :D :D :D :D :D
A tak poważnie to jesteś gdzieś z okolic Torunia?

reklama
Tak miałam czekać do wczoraj bo według owulacji (która nie wiadomo dokładnie kiedy była ale sluz jak białko był napewno 03.07) wczoraj był termin okresu ale według cyklu 33dniowego to może przyjść w niedzielę dlatego jeszcze chce poczekać z testem.

Tak , masz rację lepiej poczekać na tą najdłuższą opcję czyli do 33dc i wtedy zrobić jak się nic nie pojawi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry