• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Fajne. Slyszalyscie o chinskim kalendarzu plci? U mnie sie zgadza. I teraz jakby sie udalo to wychodzi mi trzecia corka ;).

Właśnie wczoraj to patrzyłam i rozkminiałam jak to działa i czy się sprawdza - miałam właśnie pytać Was czy Wam się sprawdziło i napisałam do przyjaciółki i ona w tamtym roku jak zaszła w ciąże to wychodził chłopiec i urodziła chłopca, jej siostrze też się sprawdziło - a jak teraz wpisywała w tym roku to wyszła jej dziewczynka z datą poczęcia z tamtego roku , więc nie wiem czy się to przesuwa jakoś czy co ?

A zaznaczyłaś że chcesz chłopca? Bo tylko w tym wypadku faktycznie piszą żeby sex był tylko w owulacje bo plemniki męskie są szybsze ale krócej żyją i stąd większe szanse na chłopaka [emoji4]

Aaaa hehe a ja zaznaczyłam dziewczynkę , ale czytałam , że na dziewczynkę to przed trzeba bo się dłużej utrzymują te damskie ale są wolniejsze i też praktycznie pisze tu nie wolno, tam nie wolno i że jakieś testy owulacyjne robić i jak negatywne bd to wtedy można ale to wyszedł chyba jeden dzień tylko... a później to już że zapłodniona leci komórka.. :hmm:

Dziewczyny kojarzycie może takie pchacze dla roczniakow? Mój młody dostał dzisiaj tak pchacze kupiony w smyku. Ja nie wiem o co chodzi ale w szczelnie też pudełku były...buciki dla dziewczynki newborn. Kojarzycoe może czy dokładają coś takiego jako gratis? Bo nie wiem czy może ktoś chciał je ukraść i schował akurat w tym pudełku czy co ?

O w takim i takie. Nie doszukujmy się żadnych znaków [emoji4] po prostu nie wiem czy mam je zwrócić do sklepu czy dodawali takie gratisy. Osoba która nam go kupiła nie brała tych bucikow [emoji6]
1531934162278.jpg
1531934208412.jpg

Załączniki

• 1531934162278.jpg
    1531934162278.jpg
    615,7 KB · Wyświetleń: 398
  • 1531934208412.jpg
    1531934208412.jpg
    955,1 KB · Wyświetleń: 401
reklama

Nowe wątki

reklama