• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziewczynki mam do Was wielką prośbę :) Pomożecie?
Dostałam właśnie od "szwagierki" propozycję zostania świadkową wraz z moim narzeczonym, a jej bratem rodzonym na ślubie 6.10.2018r. i powiedziałam , że muszę się zastanowić nad tym i mam czas do jutra...
Mam dylemat ponieważ nie wiem czy bycie w narzeczeństwie i bycie parą na ślubie to dobry pomysł i też jeśli się okaże , że zaciążyłam to będzie problem bo są jakieś tam zabobony właśnie dla par i kobiet w ciąży no i samopoczucie też kolejna kwestia i nie wiem co mam zrobić :( to dość duże zobowiązanie a bycie w razie W! , w 1 trymestrze i taki stres itp. itd. to nie wiem czy dobry pomysł jest :/

Dziewczynki mam do Was wielką prośbę :) Pomożecie?
Dostałam właśnie od "szwagierki" propozycję zostania świadkową wraz z moim narzeczonym, a jej bratem rodzonym na ślubie 6.10.2018r. i powiedziałam , że muszę się zastanowić nad tym i mam czas do jutra...
Mam dylemat ponieważ nie wiem czy bycie w narzeczeństwie i bycie parą na ślubie to dobry pomysł i też jeśli się okaże , że zaciążyłam to będzie problem bo są jakieś tam zabobony właśnie dla par i kobiet w ciąży no i samopoczucie też kolejna kwestia i nie wiem co mam zrobić :( to dość duże zobowiązanie a bycie w razie W! , w 1 trymestrze i taki stres itp. itd. to nie wiem czy dobry pomysł jest :/
Ja bym chyba odmówiła. Zresztą tak dziwnie jak ty i twój narzeczony będziecie świadkami. Nawet nie będziecie siedzieć obok siebie ;). Zresztą czy w ciąży można być świadkową? Czy to bez znaczenia? Nie znam się. Ale można czy nie - możesz się źle czuć... Nie ma jakiejś koleżanki? Tylko jak odmówisz to się nie obrażą?

No to te znaki kiepskie coś bo właśnie dostałam okres [emoji28] więc wybaczcie ale zdjęcia testu jutro rano nie będzie [emoji6]
Eeeeee... I don't like it! Ale przynajmniej jak mi się teraz nie uda, to wiem, że możemy razem trafić na maj [emoji38]
Ja kupiłam test jak wracałam do domu. Korci mnie żeby zrobić go już zaraz (muahaha), ale wytrzymam do jutra żeby zrobić z pierwszego moczu. Na pierwsze sikanie codziennie koło 4 nad ranem wstaję więc może już się czegoś dowiem... Jutro będzie 30 dc, a nie daje mi spokoju ten przedostatni test, co robiłam.

Ja bym chyba odmówiła. Zresztą tak dziwnie jak ty i twój narzeczony będziecie świadkami. Nawet nie będziecie siedzieć obok siebie ;). Zresztą czy w ciąży można być świadkową? Czy to bez znaczenia? Nie znam się. Ale można czy nie - możesz się źle czuć... Nie ma jakiejś koleżanki? Tylko jak odmówisz to się nie obrażą?

No właśnie ona nie chce brać " nie pary" bo u siostry ciotecznej było tak , że wodzirej kazał się całować świadkom a świadkowie mieli swoich partnerów i była klapa trochę no ale wybrnęli tym, że w parze swojej się całowali. No i chce brata wziąść bo tylko jednego ma a że jest ze mną to pewnie idzie na łatwiznę, a jest dość specyficzna i nie ma za bardzo przyjaciół ani dobrych kontaktów w rodzinie to wydaje mi się , że może być problem - ale chyba nie mój :P no jeszcze muszę przedyskutować to z tym moim narzeczonym, ale dziś wciągnął się w wir pracy i nie mam kiedy z nim pogadać :/ ale jeśli teraz staramy się o dzidziusia to średnio mi się pali być w stresie i wszystko ogarniać na ślubie i weselu :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry