• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Eeeeee... I don't like it! Ale przynajmniej jak mi się teraz nie uda, to wiem, że możemy razem trafić na maj [emoji38]
Ja kupiłam test jak wracałam do domu. Korci mnie żeby zrobić go już zaraz (muahaha), ale wytrzymam do jutra żeby zrobić z pierwszego moczu. Na pierwsze sikanie codziennie koło 4 nad ranem wstaję więc może już się czegoś dowiem... Jutro będzie 30 dc, a nie daje mi spokoju ten przedostatni test, co robiłam.

To czekamy teraz na Twój wynik :D

reklama
No właśnie ona nie chce brać " nie pary" bo u siostry ciotecznej było tak , że wodzirej kazał się całować świadkom a świadkowie mieli swoich partnerów i była klapa trochę no ale wybrnęli tym, że w parze swojej się całowali. No i chce brata wziąść bo tylko jednego ma a że jest ze mną to pewnie idzie na łatwiznę, a jest dość specyficzna i nie ma za bardzo przyjaciół ani dobrych kontaktów w rodzinie to wydaje mi się , że może być problem - ale chyba nie mój :p no jeszcze muszę przedyskutować to z tym moim narzeczonym, ale dziś wciągnął się w wir pracy i nie mam kiedy z nim pogadać :/ ale jeśli teraz staramy się o dzidziusia to średnio mi się pali być w stresie i wszystko ogarniać na ślubie i weselu :/
Na kazdym weselu na ktorym bylam "swiadkowie byli winni pocalowac sie powinni" i dawali sobie buziaka w policzek i nie bylo niesmacznie :). Zawsze para mloda moze tez uprzedzic wodzireja, zeby nie spiewal o swiadkach, niech wymysli cos innego :).

Oo no jak to? taki konkretny okres już jest ? :(
Ale nie martw się , pod koniec miesiąca kolejna próba wypadnie a np. ja dopiero będę testować więc w razie co poprzechodzimy na majóweczki jak komuś coś nie pójdzie :P
No taki już że nie ma odwrotu [emoji6] ale spokojnie w tym miesiącu to by była normalna wpadka od tego cyklu bierzemy się porządnie do roboty [emoji28]

Eeeeee... I don't like it! Ale przynajmniej jak mi się teraz nie uda, to wiem, że możemy razem trafić na maj [emoji38]
Ja kupiłam test jak wracałam do domu. Korci mnie żeby zrobić go już zaraz (muahaha), ale wytrzymam do jutra żeby zrobić z pierwszego moczu. Na pierwsze sikanie codziennie koło 4 nad ranem wstaję więc może już się czegoś dowiem... Jutro będzie 30 dc, a nie daje mi spokoju ten przedostatni test, co robiłam.
Nie nie nie Ty zostajesz na kwietniowkach i tylko się to potwierdzi na teście, zobaczysz, trzymam mocno kciuki za to [emoji4] ale jakby co tfu tfu to oczywiście wiesz gdzie mnie będzie można szukać [emoji23]

Chociaż narazie zostanę z Wami będzie mi raźniej [emoji28]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry