patuśka
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJutro mam dostać @ i jutro będę testować
U mnie 8 dc, niebawem zaczynamy intensywne starania. Mysle ze ten cykl zleci szybko, bo mam tyle pracy, ze nawet po nocach siedze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciukiJutro mam dostać @ i jutro będę testować
Trzymam kciuki za intensywne staraniaTrzymam kciuki
U mnie 8 dc, niebawem zaczynamy intensywne starania. Mysle ze ten cykl zleci szybko, bo mam tyle pracy, ze nawet po nocach siedze.
Dodam ze PADA kolejny dzien co zaczyna sie robic zabawne![]()

Cześć wszystkim. Te wasze wszystkie negatywne testy trochę mnie podłamały i teraz się będę bardziej stresować. Ja mam dzisiaj 27 dc i @ ma przyjść w niedzielę ale jeszcze się wstrzymuję z testem. Jakoś i ja tracę nadzieję![]()
Czemu owulka, moze to byc przeciez ciazaBoli mnie jajnik... Kolejna owulka? Tuż przed @? Nie ogarniam mojego organizmu.
Boli mnie jajnik... Kolejna owulka? Tuż przed @? Nie ogarniam mojego organizmu.
Natalia339 twoj test nie zalezy od naszych, nie martw sieCześć wszystkim. Te wasze wszystkie negatywne testy trochę mnie podłamały i teraz się będę bardziej stresować. Ja mam dzisiaj 27 dc i @ ma przyjść w niedzielę ale jeszcze się wstrzymuję z testem. Jakoś i ja tracę nadzieję![]()