• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Cześć wszystkim. Te wasze wszystkie negatywne testy trochę mnie podłamały i teraz się będę bardziej stresować. Ja mam dzisiaj 27 dc i @ ma przyjść w niedzielę ale jeszcze się wstrzymuję z testem. Jakoś i ja tracę nadzieję:sad:

Cześć wszystkim. Te wasze wszystkie negatywne testy trochę mnie podłamały i teraz się będę bardziej stresować. Ja mam dzisiaj 27 dc i @ ma przyjść w niedzielę ale jeszcze się wstrzymuję z testem. Jakoś i ja tracę nadzieję:sad:

Spokojnie nie trać nadziei ;) ja dopiero jestem w trakcie owulacji , a dziewczyny które mają okres lub test negatywny to jeszcze łapią się w tym miesiącu na kolejne starania , więc na pewno dadzą z siebie wszystko, żeby zostać na kwiecień

Boli mnie jajnik... Kolejna owulka? Tuż przed @? Nie ogarniam mojego organizmu.

No to chyba jest możliwe albo się przesunela owu.
Ja to wczoraj byłam u gienekolog mojej i powiedziała mi ze jak za rok skończę 28lat to już mogę mieć niektóre owulacje tak jakby pustą bez jajeczka i będzie trudniej zajść w ciążę Więc teraz ostra praca nad zajściem, chyba ze bedzie cos nie tak z czym innym jak sie nie uda..

Natalia339 twoj test nie zalezy od naszych, nie martw sie :). To ze inne nie zaszly, nie znaczy, ze tobie sie nie uda, glowa do gory.

reklama
No u mnie to wgl dziwna sprawa. Ból jajnika odczuwałam 7, 17 lipca i dziś znów. Jeszcze mi się bliźniaki trafią...

P.S. już czwarty raz od 7:30 muszę siku... To nienormalne.

P.P.S. mój uprzejmy mąż wczoraj stwierdził, że strasznie mi uda urosły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry