• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

U mnie cykle są strasznie jeszcze nie uregulowane po porodzie. I według tego cyklu który był 29 dniowy to termin bym miała na koniec marca a według 33dniowego na początek kwietnia dlatego ja już po teście i jeszcze z szansą na kwiecień [emoji6][emoji4]
No mi cykle też się jeszcze nie uregulowały, bo dopiero 3 @ miałam od porodu. Zalety karmienia piersią. [emoji3]

reklama
U mnie cykle są strasznie jeszcze nie uregulowane po porodzie. I według tego cyklu który był 29 dniowy to termin bym miała na koniec marca a według 33dniowego na początek kwietnia dlatego ja już po teście i jeszcze z szansą na kwiecień [emoji6][emoji4]
Jak u mnie sie nie uda to tez szansa na kwiecien nadal bedzie :). Takze troche tu jeszcze zabawie. Nie ukrywam, ze przydaloby sie tutaj troche wiecej pozytywnych testow :).

Czesc, ja dzisiaj zrobilam test ;)i negatywny, co mnie nie zaskoczylo. Mysle, ze dobrze zrobilam, dalo mi to do myslenia i nie bede leciala na bete jutro ani nie kupie kolejnego testu, bo ten lezal i kusil. Po prostu bede czekac na @ lub zrobie w nastepnym tygodniu test, jak myslicie? Ten test dzisiejszy mi pomogl, bo przestalam byc taka napalona :-). W poniedzialek @ sie ma pojawic wedlug typowego mojego cyklu. A moze tak naprawde @ bedzie pozniej, kto wie :tak:. W kazdym badz razie nie udaje twardej tylko po prostu sie nie przejmuje, mam dzieci i z ciaza mi sie tez nie pali :cool2:. Nie jest mi przykro :rolleyes:. Wlasciwie jak taka jestem twarda to bym mogla testowac kazdego dnia :laugh2: skoro negatyw na mnie nie dziala :):biggrin2:
Piersi mnie bola normalnie jak na @. Krosty tez jak na @. Znaki zaczynaja wskazywac inne rozwiazanie :rolleyes2:
Myślę że to dobry pomysł zaczekać na termin @ i zobaczyć a jak nie przyjdzie to zatestowac. Tylko skoro nie robisz bety jutro to co z impreza w sobotę? [emoji6]
A co do podejścia to takie jest najrozsadniejsze bo niestety chocbysmy chciały to niczego ani nie przyspieszymy ani nie wskazemy drogi gdzie co ma płynąć [emoji6][emoji16]

reklama
Myślę że to dobry pomysł zaczekać na termin @ i zobaczyć a jak nie przyjdzie to zatestowac. Tylko skoro nie robisz bety jutro to co z impreza w sobotę? [emoji6]
A co do podejścia to takie jest najrozsadniejsze bo niestety chocbysmy chciały to niczego ani nie przyspieszymy ani nie wskazemy drogi gdzie co ma płynąć [emoji6][emoji16]
Nie będę piła alko. Chociaż przed @ potencjalna ciąża jest bezpieczna, alkohol, leki nie dostają się do zarodka, tak natura to sobie obmyśliła, ale po co mam ryzkować, dla lampki wina? To nie mój styl :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry