• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dziękuję za miłe słowa ale z testem jeszcze się wstrzymam do niedzieli.
Z objawów może ciążowych zostały mi mdłości i wzmożony apetyt. Wczoraj wchłonełam pół ubianki malin.
I dziwne że jeszcze brzuch mnie nie boli okresowo tylko ciągnie po bokach

Dziękuję za miłe słowa ale z testem jeszcze się wstrzymam do niedzieli.
Z objawów może ciążowych zostały mi mdłości i wzmożony apetyt. Wczoraj wchłonełam pół ubianki malin.
I dziwne że jeszcze brzuch mnie nie boli okresowo tylko ciągnie po bokach
Tez chce objawy "moze ciazowe". Skad wy bierzecie te mdlosci? Podzielcie sie :-).
Brzuch moze tak ciagnac po bokach w ciazy.

Ogólnie to jest tu jakaś mama która mamą ma być poraz pierwszy? Bo mam wrażenie, że same weteranki tu. [emoji3]
Ja jestem mamą Aniołka :(
Ale mam nadzieje ze juz za jakieś 8 miesięcy zostane mamą tu na ziemi :)
Bo póki co u mnie cisza. Mam jakieś tam kłócia w jajnikach i podbrzuszu ale to może być oznaka wszystkiego.
Teoretycznie jeśli jutro miałabym dostać okres to już od wczoraj powinnam plamić a tu czysto... cholernie boje się zatestowac.

Bo póki co u mnie cisza. Mam jakieś tam kłócia w jajnikach i podbrzuszu ale to może być oznaka wszystkiego.
Teoretycznie jeśli jutro miałabym dostać okres to już od wczoraj powinnam plamić a tu czysto... cholernie boje się zatestowac.
Robiłaś bete która pięknie przyrasta więc test sikany to już tylko formalność żeby go sobie np móc zostawić na pamiątkę [emoji4] pozytywnie myśl i tak się tylko nastawiaj że wszystko będzie dobrze bo stres w Twoim stanie nie jest wskazany.

reklama
Spokojnie póki nie ma małpy jest nadzieja. W twoim przypadku już możesz testować i w tym miesiącu już nic nie zmienisz. Głowa do góry i do przodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry