• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hej dziewczyny, muszę się przyznać- czytam wasze wpisy od samego początku. Dopiero dziś ściągnęłam apke i jakoś łatwiej tu wszystko ogarnąć.
Starania zaczęliśmy z mężem w zeszłym roku ale skończyło się fiaskiem i po badaniach krwi okazało siebie mam coś nią tak z tarczyca. Biorę od stycznia leki a w lutym po USG tarczycy okazało się ze jest jakiś guz ale malutki i zielone światło na działania :) jednakże wstrzymaliśmy się ze względu na nasz ślub w kwietniu ale nie oszczędzaliśmy się w podróży poślubnej. To był pierwszy cykl w tym roku i dziś jest 22dc/9dpo wiec czekam do przyszłego tygodnia z nadzieja ze @ nie przyjdzie
Trzymam za was wszystkie kciuki i mam dzieje ze wkrótce będziemy wszystkie nosić pod sercem maluszki

reklama
Hej dziewczyny, muszę się przyznać- czytam wasze wpisy od samego początku. Dopiero dziś ściągnęłam apke i jakoś łatwiej tu wszystko ogarnąć.
Starania zaczęliśmy z mężem w zeszłym roku ale skończyło się fiaskiem i po badaniach krwi okazało siebie mam coś nią tak z tarczyca. Biorę od stycznia leki a w lutym po USG tarczycy okazało się ze jest jakiś guz ale malutki i zielone światło na działania :) jednakże wstrzymaliśmy się ze względu na nasz ślub w kwietniu ale nie oszczędzaliśmy się w podróży poślubnej. To był pierwszy cykl w tym roku i dziś jest 22dc/9dpo wiec czekam do przyszłego tygodnia z nadzieja ze @ nie przyjdzie
Trzymam za was wszystkie kciuki i mam dzieje ze wkrótce będziemy wszystkie nosić pod sercem maluszki
Witamy. [emoji4] Kiedy zamierzasz testować?

A tylko w poniedzialki przyjmuje? Nie wcisnie cie nawet po recepte? Walcz!! Szkoda cyklu!
Przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki ale nie ma już miejsc. Babka z recepcji mówiła żeby dzwonić do niego na kom i się próbować wcisnąć no i dzwonię ale nie odbiera [emoji53]

Poza tym dowiedziałam się dzisiaj że córeczka znajomej u której byłam z młodym w poniedziałek ma ospe [emoji23] wiec za dwa tygodnie kiedy akurat wypada owulacja to mogę mieć w domu mały szpital bo i dziecko i stary z ospa [emoji23] tak wiem z moim m będzie gorzej [emoji23] ale wiadomo też że wtedy musowo starania trzeba przełożyć [emoji17]

Fajnie że się odezwałaś [emoji4] to czekamy na przyszły tydzień i pozytywny wynik testu [emoji2]

No i guzik. Wynik 3,2. Kobiety miesiaczkujace <2, a ciaza 2-4 tydzien normy 39,1-8388. Kobiety w menopauzie <10. Zaliczam sie do tego ostatniego...
Dzisiaj mam 21 dc. W poniedziałek się spodziewam okresu.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry