Ooooo nieee, nie wierze! A juz masz termin @?U mnie totalnie białonawet cienia cienia nie ma
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooooo nieee, nie wierze! A juz masz termin @?U mnie totalnie białonawet cienia cienia nie ma
![]()
Jeszcze jest szansa, skoro takie cykle rozne. I jak tu pozniej ustalic date porodu z OM?Miał być dzień pozotywnych testów... A u mnie też biel [emoji35]
Nie wiem, czy faktycznie nie robiłam ich za wcześnie, no normalnie cykle miałam przed ciążą przeróżne 30, 32, 33, 34 i tak aż do 44. Cykl po poronieniu miał 36 dni. A dzisiaj mam 31 dc.
Chociaż już czuję powoli, że się nie uda... Tylko niech już wtedy ten okres przyjdzie, to szyciej mi się kolejny cykl zacznie!
Smutno mi trochę no ale co zrobićbrzuch zaczyna mnie boleć także spodziewam się @ w każdej chwili
no cóż, będziemy próbować dalej
Ale też wkurza mnie to że w niedzielę jedziemy na kilka dni urlopu i akurat będę miała okres![]()
Ja od piersi odstawiłam ok 10 miesiąca i myślę, że to był dobry moment. Obeszło się bez histerii i dzięki temu teraz śpimy całą noc.