• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja na szczęście w nocy też odpocznę bo Mały tak od 20 do 7 śpi. Czasem krócej, ale i tak jestem z niego dumna. [emoji3]

No to masz wspaniałego synka :) Że tak daje Ci pospać ;)
Bo ta moja podopieczna po przebudzeniu w łóżeczku czyli po ok 2h od zaśnięcia a chodzi spać różnie , czasami nawet 22-23 to chce do rodziców do łózka a jest na piersi , więc w nocy też korzysta raz z tej raz tej i tak wędruje po mamie , a jak zęby jej idą to w ogóle rzuca się całą noc, więc no ciężko po takiej nocy wstać i iść do pracy :hmm:

Dobrze że dzisiaj piątek. W koncu jutro można pospać dłużej [emoji5] dobrze ze dzieci w weekendy tez lubią pospać i nie wstają skoro swit [emoji6]

Zależy jakie dzieci hehe od mojego narzeczonego siostry jeden syn to wstanie o 5 rano i się nudzi - wiem, bo kiedyś go na noc wzięłam :O masakra , ale jej dziewczynki np. potrafią do ok 8 spać , więc nie wiem jaka to zależność hehe ciekawe jakie moje dziecko będzie o_O

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry