• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Laski ktore sa teraz w okolicy owulacji - dzialajcie chociaz co drugi dzien, szkoda marnowac cyklu. Mozna zajsc od jednego przytulanka, oczywiscie ze tak! Ale trzeba miec ogromnego farta. Zalezy wam to wskakiwac do lozek i bez gadania :cool2:. Wtedy chociaz bedzie wieksza pewnosc, ze sie wstrzelilyscie! :tak:

Co tak mało staranek ;):cool2: ha ha

Hehe bo miałam wizytę u gina w środę i nie mogłam przed wizytą szaleć , bo cytologia by mi nie wyszła :P i trochę odpadło mi dni no ale jak się dowiedziałam , że można zajść nawet w niepłodne to chyba bez różnicy kiedy bd się starać :D ale codziennie też nie ma co się męczyć bo się produkcja zatrzyma i plemniki nie dadzą rady :-) :):rolleyes:
A poza tym niby mam teraz dni płodne, bo śluz taki gęsty jak kurze białko a szyjka jeszcze jest twarda i ją czuć , więc nie wiem jak to się tam ma do dni płodnych w końcu :/

Hehe bo miałam wizytę u gina w środę i nie mogłam przed wizytą szaleć , bo cytologia by mi nie wyszła :p i trochę odpadło mi dni no ale jak się dowiedziałam , że można zajść nawet w niepłodne to chyba bez różnicy kiedy bd się starać :D ale codziennie też nie ma co się męczyć bo się produkcja zatrzyma i plemniki nie dadzą rady :-) :):rolleyes:
A poza tym niby mam teraz dni płodne, bo śluz taki gęsty jak kurze białko a szyjka jeszcze jest twarda i ją czuć , więc nie wiem jak to się tam ma do dni płodnych w końcu :/
Bosko!!! :-) Piekny sluz!

Rok [emoji4] i w miejscu nie usiedzi 5 sekund.

Oo tak wiem co to znaczy :P
Jestem nianią i mam 1,5 roczną dziewczynkę - 1000 pomysłów na minutę i w miejscu też nie usiedzi hehe więc jestem przygotowana na różne pomysły małych dzieciaczków, aczkolwiek inna sytuacja bo teraz sobie odpoczywam i w nocy no a bycie mamą to praca 24/7 :szok:

reklama
Oo tak wiem co to znaczy :P
Jestem nianią i mam 1,5 roczną dziewczynkę - 1000 pomysłów na minutę i w miejscu też nie usiedzi hehe więc jestem przygotowana na różne pomysły małych dzieciaczków, aczkolwiek inna sytuacja bo teraz sobie odpoczywam i w nocy no a bycie mamą to praca 24/7 :szok:
Ja na szczęście w nocy też odpocznę bo Mały tak od 20 do 7 śpi. Czasem krócej, ale i tak jestem z niego dumna. [emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry