• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Dżasta współczuję. Powinna na emeryturę iść, a nie tak się chamsko odnosić do pacjentów.

Porcelana uda się już teraz. [emoji6]

A mnie bolą nerki. Ostatnio przed okresem też tak miałam, także ten. Chyba wolałabym dostać @ przed terminem przynajmniej szybciej się dowiem co i jak. No i będzie szansa się jeszcze na koniec kwietnia załapać. [emoji3]

Ja też już schizuję [emoji12] starania były dwa dni temu, a juz mi sie wydaje, ze mam jakos inaczej w brzuchu, jakby takie napięcie, a to jajnik mnie kłuje, a to zmęczona jestem Haha

Ja też już schizuję [emoji12] starania były dwa dni temu, a juz mi sie wydaje, ze mam jakos inaczej w brzuchu, jakby takie napięcie, a to jajnik mnie kłuje, a to zmęczona jestem Haha

Hehe no szybka jesteś :D
Ja korzystałam z tego kalkulatora co dziewczyny wstawiały i wpisując różne cykle wyszło mi, żeby starać się 15lipca a wtedy akurat było przytulanko i wczoraj też i zobaczymy co dalej może jeszcze jutro z raz i będziemy testować :P

Dżasta współczuję. Powinna na emeryturę iść, a nie tak się chamsko odnosić do pacjentów.

Porcelana uda się już teraz. [emoji6]

A mnie bolą nerki. Ostatnio przed okresem też tak miałam, także ten. Chyba wolałabym dostać @ przed terminem przynajmniej szybciej się dowiem co i jak. No i będzie szansa się jeszcze na koniec kwietnia załapać. [emoji3]

Ojj dzięki, teraz tak mnie boli dziąsło bo jeszcze tą plastikową przegródką mi podrażniła dziąsło i całe czerwone, krwią podeszło :/ masakra.. no i dawno powinna być na emeryturze :crazy:
Ohh a nerki od czego Cie bolą? Może przewiało czy coś ? :(

Ojj dzięki, teraz tak mnie boli dziąsło bo jeszcze tą plastikową przegródką mi podrażniła dziąsło i całe czerwone, krwią podeszło :/ masakra.. no i dawno powinna być na emeryturze :crazy:
Ohh a nerki od czego Cie bolą? Może przewiało czy coś ? :(
Nie tak już mam przed @. I to tylko takie lekkie pobolewanie więc jest ok. Poza tym przy moim synku nie mam czasu myśleć, że boli, tylko muszę biegać za nim, żeby sobie krzywdy nie zrobił. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry