Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to dziewczyny wiadomo co trzeba robić...jak założycielka wątku mówi że chce rano zdjęcia pozytywnych testów to tak ma być i kropka [emoji6][emoji28] i żadnych wyjątków [emoji3]

Ja też już schizuję [emoji12] starania były dwa dni temu, a juz mi sie wydaje, ze mam jakos inaczej w brzuchu, jakby takie napięcie, a to jajnik mnie kłuje, a to zmęczona jestem Haha
Dżasta współczuję. Powinna na emeryturę iść, a nie tak się chamsko odnosić do pacjentów.
Porcelana uda się już teraz. [emoji6]
A mnie bolą nerki. Ostatnio przed okresem też tak miałam, także ten. Chyba wolałabym dostać @ przed terminem przynajmniej szybciej się dowiem co i jak. No i będzie szansa się jeszcze na koniec kwietnia załapać. [emoji3]

Nie tak już mam przed @. I to tylko takie lekkie pobolewanie więc jest ok. Poza tym przy moim synku nie mam czasu myśleć, że boli, tylko muszę biegać za nim, żeby sobie krzywdy nie zrobił.Ojj dzięki, teraz tak mnie boli dziąsło bo jeszcze tą plastikową przegródką mi podrażniła dziąsło i całe czerwone, krwią podeszło :/ masakra.. no i dawno powinna być na emeryturze
Ohh a nerki od czego Cie bolą? Może przewiało czy coś ?![]()
Nie tak już mam przed @. I to tylko takie lekkie pobolewanie więc jest ok. Poza tym przy moim synku nie mam czasu myśleć, że boli, tylko muszę biegać za nim, żeby sobie krzywdy nie zrobił.![]()
Co tak mało staranekHehe no szybka jesteś
Ja korzystałam z tego kalkulatora co dziewczyny wstawiały i wpisując różne cykle wyszło mi, żeby starać się 15lipca a wtedy akurat było przytulanko i wczoraj też i zobaczymy co dalej może jeszcze jutro z raz i będziemy testować![]()
ha haDziękuję dziewczyny![]()