• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

O boże dziewczyny ! Byłam dziś u dentysty :/ masakra jakaś !! Stara babka, nie dość , że głos podnosiła cały czas , żeby nie uciekać i nie kręcić głową to jeszcze mi szarpała głowę :realmad:
A do tego jeszcze skaleczyła mi usta czymś. Super leczenie na NFZ - więcej tam nie pójdę :no::no:
Mam inną dentystkę w mieście obok, też na NFZ a zupełnie inne podejście, żałuję , że jednak do niej się nie zapisałam :hmm:

reklama
O boże dziewczyny ! Byłam dziś u dentysty :/ masakra jakaś !! Stara babka, nie dość , że głos podnosiła cały czas , żeby nie uciekać i nie kręcić głową to jeszcze mi szarpała głowę :realmad:
A do tego jeszcze skaleczyła mi usta czymś. Super leczenie na NFZ - więcej tam nie pójdę :no::no:
Mam inną dentystkę w mieście obok, też na NFZ a zupełnie inne podejście, żałuję , że jednak do niej się nie zapisałam :hmm:
Masakra co to za babsko! Dobrze ze masz tez inna zaufana.

No jeszcze żebym poszła prywatnie to może by było inne podejście za kasę a tak na NFZ to już nie zaryzykuję więcej tak :/
No ale na NFZ tez sie nalezy kazdemu! Ja dwie ciaze chodzilam na NFZ tak dla zasady. Bo mi sie to nalezy. Po co mam placic za badania, ktore powinnam dostac? I dobrze byly prowadzone ciaze. Poszlam kilka razy na usg do innego lekarza, zeby poznac szybciej plec. Na NFZ taki sam szacunek sie nalezy pacjentowi jak podczas wizyty prywatnej. A prywaciarze tez pozostawiaja duzo do zyczenia. Chodzilam z dziecmi czesto prywatnie do roznych specjalistow i trafialam na gburowatych.

Ogólnie to jest tu jakaś mama która mamą ma być poraz pierwszy? Bo mam wrażenie, że same weteranki tu. [emoji3]
Ja, ja, ja!!! [emoji137]
Tzn nie wiem, czy w tym cyklu, ale niedługo to już się chyba uda, co nie?
Już wyluzowałam od wczoraj trochę z tym zajściem w tym cyklu. Będzie, co ma być. Jak nie teraz to za miesiąc [emoji6] I nagle mi wszystkie objawy na okres minęły... Brzuch nie boli, cycki też nic... O co kaman?

Ja, ja, ja!!! [emoji137]
Już wyluzowałam od wczoraj trochę z tym zajściem w tym cyklu. Będzie, co ma być. Jak nie teraz to za miesiąc [emoji6] I nagle mi wszystkie objawy na okres minęły... Brzuch nie boli, cycki też nic... O co kaman?
Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o testowanie ;)

Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o testowanie ;)
No wiadomo, kupiłam jeden jak wracałam do domu. A co! [emoji23] I nie wiem czy robić go już jutro skoro dzisiaj robiłam rano, czy w sobotę.
A mam podobną sytuację do którejś z Was (sorry, nie pamiętam), bo w sobotę idę na urodziny no i nie powiem, że chętnie bym sobie drinka strzeliła i papieroska zapaliła do tego - popalam tylko imprezowo.
Też bym chciała wiedzieć, na czym stoję.
Jak wyjdzie mi pozytyw, to w ogóle nie idę na te urodziny, bo zaraz się wszyscy zorientują, a tym razem ewentualnie nie chcę żeby od razu wszyscy wiedzieli. W straconej ciąży wyszedł mi test pozytywny na dwa dni przed urodzinami mojego szwagra i jak powiedziałam, że dzisiaj jestem kierowcą, to od razu się zorientowali[emoji23]

No ale na NFZ tez sie nalezy kazdemu! Ja dwie ciaze chodzilam na NFZ tak dla zasady. Bo mi sie to nalezy. Po co mam placic za badania, ktore powinnam dostac? I dobrze byly prowadzone ciaze. Poszlam kilka razy na usg do innego lekarza, zeby poznac szybciej plec. Na NFZ taki sam szacunek sie nalezy pacjentowi jak podczas wizyty prywatnej. A prywaciarze tez pozostawiaja duzo do zyczenia. Chodzilam z dziecmi czesto prywatnie do roznych specjalistow i trafialam na gburowatych.

No w sumie masz rację, ale tak jak mówisz: Należy się , ale nie każdy lekarz tak uważa :/

Boszzz co za baba [emoji44] współczuję takiej wizyty, dobrze że masz inną lekarke w razie czego. Ja do dentysty też chodzę na NFZ ale moja babka jest naprawdę świetna i często przychodzi do mnie do sklepu (pracuje w rossmanie) i jest naprawdę spoko. Wcześniej chodziłam prywatnie i gość był tak chamski że w końcu mu podziękowałam z nieskonczonym zębem [emoji36]

reklama
Ja, ja, ja!!! [emoji137]
No to pewnie że się uda jakby co to będę Ci towarzyszyć [emoji6] to będzie Ci raźniej [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry