• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Cicho się tu zrobiło, emocje chyba opadły. Za dużo negatywów. A lipiec taki piękny miesiąc na starania :).
Emocje opadły, a we mnie wstąpiła nadzieja że mooooże sie uda z tym clo zajść w tym cyklu [emoji6][emoji4]

I wogole brałam prysznic i taka mnie myśl naszła, że jeżeli te negatywny się potwierdza (oczywiście oby nie) to przejdę z Wami na majówki bo nawet gdyby mi się udało w tym cyklu to będę końcówka kwietnia [emoji6] A to już prawie jak maj [emoji16] i będziemy dalej miały taką fajną ekipę. Oczywiście jak wyjdą pozytywy to nawet jak będę majówka to zostanę na kwietniu [emoji23]

reklama
Emocje opadły, a we mnie wstąpiła nadzieja że mooooże sie uda z tym clo zajść w tym cyklu [emoji6][emoji4]

I wogole brałam prysznic i taka mnie myśl naszła, że jeżeli te negatywny się potwierdza (oczywiście oby nie) to przejdę z Wami na majówki bo nawet gdyby mi się udało w tym cyklu to będę końcówka kwietnia [emoji6] A to już prawie jak maj [emoji16] i będziemy dalej miały taką fajną ekipę. Oczywiście jak wyjdą pozytywy to nawet jak będę majówka to zostanę na kwietniu [emoji23]

Czyli tak czy siak zostajemy wszystkie razem ? :D

Dziewczyny, tak mnie konsultant z banku przez telefon wk#&$*ł, że aż okres momentalnie dostałam z tych emocji... [emoji22]

Ehhh współczuję :(
No potrafią niektórzy tak wkurzyć ,ja też w sumie się wkurzyłam, bo pobrali mi kase w banku niby na spłatę karty kredytowej , a na karcie nic się nie zwiększyło, więc nie wiem co oni dla siebie tyle pieniędzy wzięli :/ wrrr :realmad:

A propo brnięcia dalej razem to super, będziemy razem się trzymać nawet jeśli będziemy kwietniowo-majowe :rofl2:

Natalia zarażasz pozytywnym nastrojem :tak:
Też się cieszę z twojego clo jakby dla mnie było!
Chcę żeby była taka ekipa jak jest i też nieważne czy to kwietniówki czy majówki, a nawet i czerwcówki mogą być :).

Porcelana nowy cykl, nowa szansa, po drodze przyjemne przytulanki :cool2:. Ja w dni płodne to mam większą ochotę :D. A później to może dla mnie nie istnieć seks. W ogóle chyba pobiliśmy nasz rekord częstotliwości w tym cyklu, bo my raczej tak nigdy prawie codziennie się nie przytulaliśmy, bo mamy o wiele mniejsze potrzeby :rofl2:

Nie mogę tylko ogarnąć która testuje kiedy, ciągle mi się mylicie. Jutro żadna tak?

Porcelana ja od poniedziałku muszę się mega zdenerwować (może jakiś bank odwiedzę w tym celu, bo potrafią wkurzać ludzi), żeby dostać okres szybciej i żeby się zaczął nowy cykl :tak:

reklama
Ehhh współczuję :(
No potrafią niektórzy tak wkurzyć ,ja też w sumie się wkurzyłam, bo pobrali mi kase w banku niby na spłatę karty kredytowej , a na karcie nic się nie zwiększyło, więc nie wiem co oni dla siebie tyle pieniędzy wzięli :/ wrrr :realmad:

A propo brnięcia dalej razem to super, będziemy razem się trzymać nawet jeśli będziemy kwietniowo-majowe :rofl2:
A ja nawet nie będę się wdawać w szczegóły, bo to jakaś paranoja... Zadzwoniłam do drugiego banku i bez problemu da się to załatwić więc się trochę uspokoiłam.
Pojechałam do Tesco po wino, a co! Wasze zdrowie, kochane dziewczyny [emoji485]! Za owocne starania, za pozytywne testy i za fasolki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry