Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam mocno. I oby ta torbiel jeszcze bardziej zmalała! Daj od razu znać!![]()
Ja plamilam w poprzedniej ciąży. Ginek mnie uprzedził i było to lekkie plamienie. Jak dobrze pamiętam tylko w dniu cytologii a na drugi dzień już nie.Cześć dziewczyny czy któraś z was plamilam po cytologi??
Super. GratulacjePrzepraszam, że dopiero teraz, ale mam dzisiaj mega dzień. Tyle się dzieje. Dopiero znalazłam chwilkę. U nas wszystko super!! Same dobre wieści. Z maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku a torbiel dalej maleje także jesteśmy przeszczęśliwi![]()
Ogólnie mam fajny dzień. Dostałam od Męża piękne kwiaty i jak położymy młodziaka to poświętujemy sobie
![]()
Ehhh znów napiszę że miałam tak samo, ale naprawdę miałam. Gdy ja byłam w ciąży, to zaszła również moja przyjaciółka i dalsza koleżanka... jedna miała termin na grudzień, druga na marzec a ja miałam rodzić w styczniu, niestety urodziłam w październiku, później w grudniu po pogrzebie mojej córki urodziła koleżanka, a w marcu przyjaciółka. Pamiętam co czułam jak dowiedziałam się o porodzie jednej i co czułam gdy patrzyłam na rosnący brzuszek drugiej. Oczywiście nigdy nie życzyłam im źle. Ale tam gdzieś w środku tak bardzo im zazdrościłam...Jest mi strasznie ciężko pierwszym razem nie było tak źle jak teraz ...Jeszcze bratowa była z wieściami po wizycie że 8 tydz ciąży serduszko bije życzę im jak najlepiej ale ukłucie jest . Mogliśmy razem chodzić w ciąży ...
W poniedziałek idę do szpitala chyba że od ruszy t szybciej . Najpierw mają pobrać wymaz potem czeka się na wynik i po dobrym wyniku dają tabletki ...
Ja jak miałam cytologie w czwartek popołudniu to do niedzieli ciemno brązowe upławy w dużej ilpsciCześć dziewczyny czy któraś z was plamilam po cytologi??
Cześć dziewczyny czy któraś z was plamilam po cytologi??