to czekamy razem z Toba i zaciskamy kciuki!hej dziewczyny. Bardzo bym chciała do Was dołączyć, mam nadzieję, że się uda (3 cykl starań), ale wczoraj była owulacja więc na wyniki jeszcze dłuuugo poczekam. Serdeczne gratulacje, że Wam się udało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to czekamy razem z Toba i zaciskamy kciuki!hej dziewczyny. Bardzo bym chciała do Was dołączyć, mam nadzieję, że się uda (3 cykl starań), ale wczoraj była owulacja więc na wyniki jeszcze dłuuugo poczekam. Serdeczne gratulacje, że Wam się udało![]()
ja caly czas tak mam, musze czasami polozyc sie i odpoczac
taki tyle dni przed @ tez Cie bolal?
Witaj!!Dzień dobrychcieliśmy się przywitać, dzus było testowanie, na śniadanie. Dziś też powinnam dostać okres, a przywitały nas niepewnie... dwie kreski. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki!
Z obliczeń wychodzi 31.03-01.04Witaj!!
piekne kreseczki! na kiedy masz termin?
to tak jak jaZ obliczeń wychodzi 31.03-01.04![]()
Gratulacje!to tak jak jasuper!