Asia34
Fanka BB :)
My też w dwupaku, ale dalej w szpitalu, na ktg brak skurczów, krwawienie ustało, więc mam nadzieje, że w poniedziałek do domuDziewczyny jak się dzisiaj czujecie ? Taka cisza... nie mówcie, że wszystkim się akcja zaczęła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też w dwupaku, ale dalej w szpitalu, na ktg brak skurczów, krwawienie ustało, więc mam nadzieje, że w poniedziałek do domuDziewczyny jak się dzisiaj czujecie ? Taka cisza... nie mówcie, że wszystkim się akcja zaczęła![]()
Spokojnie, zdaj się na intuicję. Każda ciąża jest inna i może się różnić, jedna bóle będzie mieć od 3 dni i dopiero wody odejdą, a innej w ogóle nie odejdą wody, dopiero przy porodzie. A jeszcze inna rach-ciach urodzi w expressowym tempie. Tych przypadków można mnożyć, nie wiemy nigdy jak będzie u nas. Dlatego polecam wsłuchać się w siebiesama nie wiem bo to moja pierwsza ciąża I kompletnie nie wiem czego się spodziewaćprzeraża mnie to...
Pełnia dopiero dzisiajSpokojnie, zdaj się na intuicję. Każda ciąża jest inna i może się różnić, jedna bóle będzie mieć od 3 dni i dopiero wody odejdą, a innej w ogóle nie odejdą wody, dopiero przy porodzie. A jeszcze inna rach-ciach urodzi w expressowym tempie. Tych przypadków można mnożyć, nie wiemy nigdy jak będzie u nas. Dlatego polecam wsłuchać się w siebie
A to na pewno teraz ta pełnia była? bo oprócz tego że się nie wyspałam to nic się nie zadziało
Ten śluz zaczyna mnie drażnić, jest go coraz więcej i 2-3 razy muszę bieliznę zmieniać. Po nocy bez zabarwienia brązowego. Czy któraś też ma tak dużo tego śluzu???? to taki ciągnący się, jak glut, nie jest zwarty. raz podbarwiony a raz mleczny, czasem troszkę przeźroczysty.
Pełnia dopiero dzisiaj
Ja też mam tak dużo śluzu, szczególnie jak wstanę z łóżka to zaraz czuję mokre na bieliźnie i obserwuję taki mleczny glutek, ale to już w zasadzie od dawna mam go tak dużo![]()