reklama
to podobnie jak ja, u mnie ostatnia miesiączka 28.06. Termin wg miesiączki na 5.04 ale mam wskazania do szybszej CC (z synem ciąża planowo skończona cesarką 2 tygodnie przed terminem). Jednak stwierdziłam, że rozwojem maluszka bliżej będzie mi do kwietniówek.Ja nie jestem pewna czy kwietniowa czy koniec marca bo ostatnia miesiączka 25.06 i wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny chce iść do ginekologa tak za 2 tygodnie. Według aplikacji 4t+5
Aliseek
Zaangażowana w BB
kiedy chcesz iść do ginekologa ?to podobnie jak ja, u mnie ostatnia miesiączka 28.06. Termin wg miesiączki na 5.04 ale mam wskazania do szybszej CC (z synem ciąża planowo skończona cesarką 2 tygodnie przed terminem). Jednak stwierdziłam, że rozwojem maluszka bliżej będzie mi do kwietniówek.
wstępnie zapisałam się na 11.08 (mimo że prywatnie, to średnio z terminami i mojej doktor)kiedy chcesz iść do ginekologa ?
Aliseek
Zaangażowana w BB
14 miesięczna córka na pokładzie ja właśnie teraz staram się nie nakręcać a spokój i radość zacznie się po 1 trymestrze. Jakoś boje się milion razy bardziej niż przy pierwszej ciąży. Może to kwestia większej świadomościTo Twoja pierwsza ciąża czy kolejna? U mnie 4 (mam syna z końca listopada 2017 i 2 ciąże biochemiczne za sobą)
oj doskonale rozumiem. Ja miałam test pozytywny, zarobiłam betę 2 razy, przyrost wręcz mogący wskazywać na bliźniaki i męża pytałam czy już mogę zacząć się cieszyć. Tak się boję kolejnej ciąży biochemicznej (ostatnia w marcu tego roku, stwierdziliśmy, że od lipca wznawiamy starania i tak jakoś szybko poszło )14 miesięczna córka na pokładzie ja właśnie teraz staram się nie nakręcać a spokój i radość zacznie się po 1 trymestrze. Jakoś boje się milion razy bardziej niż przy pierwszej ciąży. Może to kwestia większej świadomości
reklama
cześć, pokażCześć. Ja właśnie zrobiłam test i sama już nie wiem czy dobrze widzę czy mam zwidy. OM 27.06.