Ja 4 pozytywneJa byłam dzis i czekam na wynik, 3 testy wyszły pozytywne mam pare objawów ale ta beta da pewność ze ktos zamieszkał w brzuchu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja 4 pozytywneJa byłam dzis i czekam na wynik, 3 testy wyszły pozytywne mam pare objawów ale ta beta da pewność ze ktos zamieszkał w brzuchu![]()
u mnie też było kłucie i od czasu do czasu sie ciagle zdarzaNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
a co do supli to biore oczywiscie kwas foliowy DHA i witamine Du mnie też było kłucie i od czasu do czasu sie ciagle zdarzato normalne
w poprzedniej ciazy miałam to samo, meldowałam co chwile lekarzowi ze mnie boli kłuje itd mówił że to całkowicie normalne![]()
Takie kłucie jest normalneNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
Mialam takie kłucie z córką w ciazy. To normalneNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
U mnie też się pojawia to kłucieNiepokoi mnie to kłucie w podbrzuszu, nie jest to nie do wytrzymania ale stresuje to czy aby na pewno tak ma być, a jakie suplementy bierzecie przed ta wizyta u lekarza?
Myślę, że bardzo dobryDziewczyny betA 128, 11 dni po owulacji myślicie że to dobry wynik? Powtórze w czwartek czy rośnie