• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Ja tez mam ten dziwny posmak w ustach który próbuje zabić czymś ultra kwaśnym.
Wydaje mi się ze on powoduje u mnie największe nudności ale dzisiaj to już apogeum. Chyba zadzwonię po męża żeby wyszedł wcześniej z pracy bo nawet nie mam siły żeby otworzyć drzwi kurierowi :(
Wiem co czujesz.... U mnie dodatkowo jakieś przeziębienie.... Gardło boli
Energia na poziomie minusowym... Wczoraj to nie miałam Sił nawet leżeć 😁 ciezżko to wytłumaczyć

Te detektory albo przereklamowane albo za wcześnie albo trzeba się znów martwić. Nie znalazłam tętna. Oczywiście swoich tętnic tak 🙈wszędzie indziej cisza. Macie jakieś doswiadzcenie z detektorami jeszcze któraś ?

Glukoza do 92 powiadacie..🤔 ja mam 96 ale przed ciążą też mniej więcej tyle zawsze miałam i byłam właśnie na wizycie i nic pani dr nie mówiła. Kazała się tylko oszczędzać i odpoczywać 😁 także muszę uważać chyba mimo wszystko co jem żeby nie zaczęło rosnąć 🙈
No a z radosnych wieści bąbelek rośnie 🥰, wszystko dobrze, dzisiaj 8+4, wizyta nastepna za ponad miesiąc 😅
Na 17 października mam prenatalne 😬 więc dlatego wizyta ciut później żeby się nie pokrywało.
Także bardzo się cieszę że wszystko póki co jest w porządku 🥳

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry