reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

I pomaga ci to? Mam w domu węgiel, to może spróbuję. Ale jak nie jem to jest w miarę okej 😅
Dziewczyny, czy was na początku 4 tygodnia już tak mocno codziennie bolały piersi? Mnie wczoraj trochę szczypały i były pełne, dziś już praktycznie w ogóle a nie pamiętam jak to było z synem
Tak. 2 węgle i po każdej kupię 1 i jest ok. Wolę smecte bo 2x dziennie i też git.
Niestety stoperanu nie można a tego lubię najbardziej 😆

reklama
I pomaga ci to? Mam w domu węgiel, to może spróbuję. Ale jak nie jem to jest w miarę okej 😅
Dziewczyny, czy was na początku 4 tygodnia już tak mocno codziennie bolały piersi? Mnie wczoraj trochę szczypały i były pełne, dziś już praktycznie w ogóle a nie pamiętam jak to było z synem
Mnie bolą przy dotyku i czuję że staniki które noszę sa za małe 🤣 takie są nabrzmiałe

Ja dzisiaj poszlam kupić nowy biustonosz bezszwowy, większy, bo tak mnie męczy ból piersi. Nawet jak się w nocy przekręcam to mnie wybudza. W pierwszej ciazy też tak miałam i aż do samego końca ( a w pologu tez nie lepiej). Masakra.

Ja dzisiaj poszlam kupić nowy biustonosz bezszwowy, większy, bo tak mnie męczy ból piersi. Nawet jak się w nocy przekręcam to mnie wybudza. W pierwszej ciazy też tak miałam i aż do samego końca ( a w pologu tez nie lepiej). Masakra.
Dla mnie najgorszy okres dla piersi to karmienie. Nienawidzę i w planach będę karmic pół roku i nara.
Ja dziś mam straszne mdłości ale w nagrodę za wczorajszą pracę zamówiłam sobie vege sushi 🙃🙃 już odliczam do przyjazdu 😆
Ja w panko z węgorzem i łososiem 😆

Dla mnie najgorszy okres dla piersi to karmienie. Nienawidzę i w planach będę karmic pół roku i nara.

Ja w panko z węgorzem i łososiem 😆
Ja sushi z łososiem jem tylko pieczonym i jak zrobi je mój mąż! Robi przepyszne🙃 ale to jest ogromne zaangażowanie i dzień przygotowania a potem 3 dni jedzenia 🤣 dlatego dziś zamówione

reklama
Jejku Wy tu o jedzeniu… a ja jestem nadal cały czas głodna. Mogę jeść i jeść i nie mogę się nasycić 😂 ale już przytyłam z 2kg przez te napady głodu….

Do góry