reklama
To odbijanie jest okropne, ja wstaję i muszę od razu coś zjeść, doslownie od razu...no a potem się odbijaA jeszcze z objawów ciąży to u mnie poza zmęczeniem właśnie też odbijaniei wrażliwość na zapachy. Perfum męża który kupiliśmy razem i bardzo mi się podobał teraz mnie odpycha. Ale na szczęście moje hormony się chyba trochę uspokoiły
![]()

niezapominajka876
Fanka BB :)
To dobrze! Może wreszcie wyjdzie słońce w twojej ciążyMusze skromnie przyznać, że bonjesta dziala...nie mam kluchy w żołądku, jest lepiej![]()

Ja się tak najadłam

No tylko jestem slaba, to też działa trochę nasennie, więc ogólnie to do dupyTo dobrze! Może wreszcie wyjdzie słońce w twojej ciąży
Ja się tak najadłamże chyba rzygnę

W dodatku nie mam na nic smaka, o czym pomyślę to

Ja ogólnie mam taki średni posmak w buziMi sie odbija sushi a sushi nie jadłam![]()

KalinkaZTeczy
Zaciekawiona BB
A ja się dzisiaj czuję dobrze, zobaczymy jak na spacerze w górach bo ta moja forma wygląda różnie. Jednego dnia robię normalnie trening a następnego łapie zadyszkę przy małym spacerze 

Nelka85
Polecam rennie i zimną cole na odbijanie. Mi pomaga w każdej ciąży.To odbijanie jest okropne, ja wstaję i muszę od razu coś zjeść, doslownie od razu...no a potem się odbija![]()
A więc tak...
Mamy serduszko.
Bombelek jest 1.5cm nad blizną

Jest na chwilę obecną ok.
Ale wizyty co tydzień dalej mamy.
I z dobrych info kupujemy jednak ziemię na wsi

reklama
wiktoria708
Hej, czy można jeszcze tutaj dołączyć?
21.04

Podziel się: