O proszę jaki zbieg okoliczności, ja właśnie umówiłam się do ginekologa ale nie swojego żeby potwierdził bo mój miał wolny termin na 25 sierpnia i nie wiem czy iść do Niego tego 25 sierpnia czy przełożyć na 11 tak jak miałam do tego pierwszego sie zglosic co mi potwierdzał bo do 11 ogólnie mam zwolnienie lekarskie że względu na wykonywana pracę i już sama nie wiem co robić czy iść dla swojego spokoju 25 i później na 11 jeszcze się umówić czy przełożyć na 11 u tego mojego i spokojnie poczekać tylko nie wiem czy ja tak potrafię;dTeż byłam na wizycie 6+6 i też kolejna prywatnie mam 11 wrześniaale w miedzy czasie 19 sierpnia mam na nfz, bo chce badania za free zrobić
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Pierwsze i drugie można na nfz.Hmm serio? Ostatnio mnie gin kierował do takiego specjalisty ale sama płaciłam, zobaczymy co teraz powie. Zawsze lepiej specjalistę od tematu żeby na pewno wszystko wyłapał!
Ja mojemu w ciąży z młodszą płaciłam za pierwsze bo otworzył nowa klinikę i nie miał jeszcze umowy z nfz. Żeby nie było to chciał wystawić mi skierowanie i żebym poszła do innej kliniki ale ja chciałam żeby on robił.
Trzecie nie refundowane ale też bardzo ważne. U starszej na trzecich wyszły różne rzeczy w główce. Na szczęście już jest ok
white_lotus
Przypomnicie mi jakie bierzecie witaminy? Ta lekarka wczoraj jak uslyszala, ze biore prenatal duo to powiedziala, ze lepiej jak juz uno bo duo ma za duzo. Ale nie dopytalam czego za duzo 

KalinkaZTeczy
Początkująca w BB
Ok, dzięki za info, to nie wiedziałam. Będę się pytać na wizycie już w środęPierwsze i drugie można na nfz.
Ja mojemu w ciąży z młodszą płaciłam za pierwsze bo otworzył nowa klinikę i nie miał jeszcze umowy z nfz. Żeby nie było to chciał wystawić mi skierowanie i żebym poszła do innej kliniki ale ja chciałam żeby on robił.
Trzecie nie refundowane ale też bardzo ważne. U starszej na trzecich wyszły różne rzeczy w główce. Na szczęście już jest ok
KalinkaZTeczy
Początkująca w BB
Ja biorę femibion 1Przypomnicie mi jakie bierzecie witaminy? Ta lekarka wczoraj jak uslyszala, ze biore prenatal duo to powiedziala, ze lepiej jak juz uno bo duo ma za duzo. Ale nie dopytalam czego za duzo![]()
niezapominajka876
Ja będę brała PrenaCare Complet, teraz biorę PregnaCare Start, ale chyba przyszedł czas na wymianę na ciążową wersjePrzypomnicie mi jakie bierzecie witaminy? Ta lekarka wczoraj jak uslyszala, ze biore prenatal duo to powiedziala, ze lepiej jak juz uno bo duo ma za duzo. Ale nie dopytalam czego za duzo![]()

unikke1
Ja biorę Tenfertil ONA - chcę dokończyć opakowanie, omega3, cytrynian magnezu. Ale właśnie się zastanawiam co zakupić jak mi się skończy ten tenfertiJa będę brała PrenaCare Complet, teraz biorę PregnaCare Start, ale chyba przyszedł czas na wymianę na ciążową wersje![]()
Nelka85
Mamadha premium plus, diab12, actifolin 1mg, magnezu dużo, i swoje stałe.Przypomnicie mi jakie bierzecie witaminy? Ta lekarka wczoraj jak uslyszala, ze biore prenatal duo to powiedziala, ze lepiej jak juz uno bo duo ma za duzo. Ale nie dopytalam czego za duzo![]()
white_lotus
Wlasnie mamadha premium mi polecałaMamadha premium plus, diab12, actifolin 1mg, magnezu dużo, i swoje stałe.
reklama
Cześć wszystkim, czy któraś z Was ma teraz albo miała w poprzedniej ciąży koszmarne mdłości... przy myciu zębów? Od kilku dni nie jestem w stanie umyć zębów bez wymiotowania. W internecie znalazłam radę, żeby kupić małą szczoteczkę, taką dla bobasów, i trochę pomaga, ale nie za bardzo, tylko dzisiaj myjąc zęby wymiotowałam raz a drugi było bardzo blisko
Muszę przyznać, że czegoś takiego się nie spodziewałam!

Podziel się: