A jeszcze to moja pierwsza wizyta u tego lekarza. Mój lekarz za daleko jest, bo się przeprowadziliśmy niecały rok temu. Ale szukałam opinii i dobrze o nim piszą, więc spróbujemy. W ostateczności będę dojeżdżać do mojego poprzedniego lekarza
reklama
DziękujęTrzymam kciuki za dziś <3 Ja już zaczęłam się stresować przed czwartkiem, na szczęście umówiłam się na 8:30

Mi zależało żeby popołudniu iść, bo mój mąż bardzo chciał iść ze mną. A fajnie bo popołudniami ten lekarz przyjmuje to będzie wygodniej póki będę pracować no i mąż też będzie mógł chodzić ze mną. Muszę też pamiętać żeby te zaświadczenie dla pracodawcy mi dał
I też będę mocno trzymać kciuki w czwartek, a dziś za resztę kwietniówekTrzymam kciuki za dziś <3 Ja już zaczęłam się stresować przed czwartkiem, na szczęście umówiłam się na 8:30
Nelka85
Fanka BB :)
Ja na 16.10 mam dentystęJajo dziś zniosę tutaj w pracy do tego popołudnia
Oby mi szybko zleciał ten dzień. A jeszcze o 18:30 dentysta

Do mojego w pierwszej ciąży szłam z buta jakieś 45min. Później nowa klinikę otworzyli i albo do autobusu 20min i autobusem godzina lub z mężem autem. Ale ja się trzymam jegoA jeszcze to moja pierwsza wizyta u tego lekarza. Mój lekarz za daleko jest, bo się przeprowadziliśmy niecały rok temu. Ale szukałam opinii i dobrze o nim piszą, więc spróbujemy. W ostateczności będę dojeżdżać do mojego poprzedniego lekarza

Ale mi się dzisiaj nic nie chce
Ja już po wizycie, człowiek mały szybko rośnie, miał 8 dni temu 8mm a dziś 1,7 cm
jest starszy o jeden dzień z usg, więc przesunął się termin na marzec, dostałam na badania skierowanie i na prenatalne na które mam iść między 10 a 30 września 

Kawał człowiekaJa już po wizycie, człowiek mały szybko rośnie, miał 8 dni temu 8mm a dziś 1,7 cmjest starszy o jeden dzień z usg, więc przesunął się termin na marzec, dostałam na badania skierowanie i na prenatalne na które mam iść między 10 a 30 września
![]()

Wizyty jeszcze bym zniosła jechać 40 minut, ale bardziej przeraża mnie jeżdżenie do laboratorium, więc chciałam zobaczyć czy bliżej nie ma jakiegoś spoko lekarza. Więc dziś zobaczę czy mi odpowiada, a w ostateczności będę jeździć do poprzedniegoJa na 16.10 mam dentystę
Do mojego w pierwszej ciąży szłam z buta jakieś 45min. Później nowa klinikę otworzyli i albo do autobusu 20min i autobusem godzina lub z mężem autem. Ale ja się trzymam jego
Ale mi się dzisiaj nic nie chce
To cudownie, że tak rośnie i wszystko jest okJa już po wizycie, człowiek mały szybko rośnie, miał 8 dni temu 8mm a dziś 1,7 cmjest starszy o jeden dzień z usg, więc przesunął się termin na marzec, dostałam na badania skierowanie i na prenatalne na które mam iść między 10 a 30 września
![]()

I super, że lekarz fajny

reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Ale wielkoludek! Niech rośnie zdrowoJa już po wizycie, człowiek mały szybko rośnie, miał 8 dni temu 8mm a dziś 1,7 cmjest starszy o jeden dzień z usg, więc przesunął się termin na marzec, dostałam na badania skierowanie i na prenatalne na które mam iść między 10 a 30 września
![]()

Ja dziś panikuje bo nie jest mi tak super niedobrze i piersi nie bolą tak mocno, więc od razu myśli w głowie że na pewno zarodek się zatrzymał.
Podziel się: