reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

A jeszcze to moja pierwsza wizyta u tego lekarza. Mój lekarz za daleko jest, bo się przeprowadziliśmy niecały rok temu. Ale szukałam opinii i dobrze o nim piszą, więc spróbujemy. W ostateczności będę dojeżdżać do mojego poprzedniego lekarza

reklama
Trzymam kciuki za dziś <3 Ja już zaczęłam się stresować przed czwartkiem, na szczęście umówiłam się na 8:30
Dziękuję 😘
Mi zależało żeby popołudniu iść, bo mój mąż bardzo chciał iść ze mną. A fajnie bo popołudniami ten lekarz przyjmuje to będzie wygodniej póki będę pracować no i mąż też będzie mógł chodzić ze mną. Muszę też pamiętać żeby te zaświadczenie dla pracodawcy mi dał

Jajo dziś zniosę tutaj w pracy do tego popołudnia 🫢
Oby mi szybko zleciał ten dzień. A jeszcze o 18:30 dentysta
Ja na 16.10 mam dentystę 😆
A jeszcze to moja pierwsza wizyta u tego lekarza. Mój lekarz za daleko jest, bo się przeprowadziliśmy niecały rok temu. Ale szukałam opinii i dobrze o nim piszą, więc spróbujemy. W ostateczności będę dojeżdżać do mojego poprzedniego lekarza
Do mojego w pierwszej ciąży szłam z buta jakieś 45min. Później nowa klinikę otworzyli i albo do autobusu 20min i autobusem godzina lub z mężem autem. Ale ja się trzymam jego 😊
Ale mi się dzisiaj nic nie chce

Ja na 16.10 mam dentystę 😆

Do mojego w pierwszej ciąży szłam z buta jakieś 45min. Później nowa klinikę otworzyli i albo do autobusu 20min i autobusem godzina lub z mężem autem. Ale ja się trzymam jego 😊
Ale mi się dzisiaj nic nie chce
Wizyty jeszcze bym zniosła jechać 40 minut, ale bardziej przeraża mnie jeżdżenie do laboratorium, więc chciałam zobaczyć czy bliżej nie ma jakiegoś spoko lekarza. Więc dziś zobaczę czy mi odpowiada, a w ostateczności będę jeździć do poprzedniego

Ja już po wizycie, człowiek mały szybko rośnie, miał 8 dni temu 8mm a dziś 1,7 cm 🥹 jest starszy o jeden dzień z usg, więc przesunął się termin na marzec, dostałam na badania skierowanie i na prenatalne na które mam iść między 10 a 30 września 😊
To cudownie, że tak rośnie i wszystko jest ok 🥰
I super, że lekarz fajny 😊

reklama
Ja już po wizycie, człowiek mały szybko rośnie, miał 8 dni temu 8mm a dziś 1,7 cm 🥹 jest starszy o jeden dzień z usg, więc przesunął się termin na marzec, dostałam na badania skierowanie i na prenatalne na które mam iść między 10 a 30 września 😊
Ale wielkoludek! Niech rośnie zdrowo 🥰

Ja dziś panikuje bo nie jest mi tak super niedobrze i piersi nie bolą tak mocno, więc od razu myśli w głowie że na pewno zarodek się zatrzymał.

Do góry