reklama
Dzień dobry,
Melduję się w pierwszej ciąży z terminem na 05.04
pozdrawiam resztę przyszłych mam!
Melduję się w pierwszej ciąży z terminem na 05.04
Ło matulu! No to dopiero niespodziankaNo ja mam hitnie mogę w to jeszcze uwierzyć
USG: w jamie macicy dwa pęcherzyki ciążowe, GS 0,56cm co odpowiada 5w2d, widoczny YSm, GS 2 0,65 co odpowiada 5w3d YS widoczny.

WitamyDzień dobry,
Melduję się w pierwszej ciąży z terminem na 05.04pozdrawiam resztę przyszłych mam!

O to poszalałaś! Musisz chyba to przemielić. A przypomnij, masz juz jakieś dzieci czy to pierwsza? Może pisałaś, ale tutaj tyle przybywa postów, że jeszcze nie ogarniam.No ja mam hitnie mogę w to jeszcze uwierzyć
USG: w jamie macicy dwa pęcherzyki ciążowe, GS 0,56cm co odpowiada 5w2d, widoczny YSm, GS 2 0,65 co odpowiada 5w3d YS widoczny.
unikke1
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża.O to poszalałaś! Musisz chyba to przemielić. A przypomnij, masz juz jakieś dzieci czy to pierwsza? Może pisałaś, ale tutaj tyle przybywa postów, że jeszcze nie ogarniam.
Oj muszę to przetrawić. Jestem przerażona. Mąż szczęśliwy bo zawsze chciał mieć bliźniaki, ja niby też chciałam ale raczej wiedziałam, że to się nie uda. A teraz jak się dowiedziałam to nie wiem co myśleć. Lekarka powiedziała, że jeszcze różnie może być. Powiedziała, że za dwa tygodnie może się okazać że jednak nie będzie ciąży mnogiej bo się zarodek wchłonie. Kolejna wizyta 1 września. Do tego czasu mam zrobić badania krwi, usg tarczycy i wizyta u endokrynologa.
No powiem Wam, że wielki szok. Najbardziej to się boję, że się nie uniosę bo mam 155cm i 52kg
Angiee
O jaaa, ale wiadomośćNo ja mam hitnie mogę w to jeszcze uwierzyć

Nelka85
Ale super. My z mężem zawsze chcieliśmy bliźniakiNo ja mam hitnie mogę w to jeszcze uwierzyć

reklama
Angiee
A Ty w ogóle jak byłaś na monitoringu to miałaś dwa pęcherzyki? Bo ja tak, ale nie spodziewam się u siebie bliźniaków, bo beta przyrasta tak bez szałuNo ja mam hitnie mogę w to jeszcze uwierzyć

Podziel się: