reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Dziewczyny, zauważyłam że w luxmedzie mam jeszcze skierowanie na USG 11-13 tydzień i zapisałam się na przyszły poniedziałek. Nie wiem czy to jest też prenatalne ale jeśli tak to jestem zapisana na 3 USG w tym czasie, jedno w luxmed, jedno NFZ i jedno prywatnie, chyba przesadziłam 🫣

Dziewczyny, zauważyłam że w luxmedzie mam jeszcze skierowanie na USG 11-13 tydzień i zapisałam się na przyszły poniedziałek. Nie wiem czy to jest też prenatalne ale jeśli tak to jestem zapisana na 3 USG w tym czasie, jedno w luxmed, jedno NFZ i jedno prywatnie, chyba przesadziłam 🫣
E tam, korzystaj póki możesz 😁 to nie jest prenatalne tylko normalne USG, miałam takie na 10 tydzień i teraz też mam 11-13, potem będzie kolejne skierowanie :)

To w luxmed nie jest prenatalne.
Ale też np znam parę dziewczyn co prywatnie się umawiały na właśnie usg 11-13tc myśląc że to prenatalne, zapłaciły normalnie a okazało się że lekarze nie mają uprawnień i dlatego nie nazywały się prenatalne.
Przy czym na takim usg też robią dokładne pomiary dziecka

Dziewczyny dość cześć i mocno pali mnie w klatce piersiowej, tak na lewym cycku 😅 odkąd zaszłam w ciążę zdarza się coraz częściej i mocniej, chyba zgłoszę to ginekolog w luxmedzie, bo swoją dopiero mam 14 października.

reklama
Dziewczyny dość cześć i mocno pali mnie w klatce piersiowej, tak na lewym cycku 😅 odkąd zaszłam w ciążę zdarza się coraz częściej i mocniej, chyba zgłoszę to ginekolog w luxmedzie, bo swoją dopiero mam 14 października.
A robiłaś USG piersi w ciąży już ?
Ja miałam ostatnie w maju a i tak lekarka wysłała mnie kontrolnie bo w ciąży trzeba też sprawdzić :D

Do góry