white_lotus
Fanka BB :)
Nie znalam tego patentu. Wykorzystalam i jebaniutki juz chyba wie, ze z glupkiem gada. Wiec podal te wyzszeNapisz mu żeby dokładnie sprawdził xD czasem pomaga![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znalam tego patentu. Wykorzystalam i jebaniutki juz chyba wie, ze z glupkiem gada. Wiec podal te wyzszeNapisz mu żeby dokładnie sprawdził xD czasem pomaga![]()
Noo generalnie teraz jest taki nawał informacji ze masakra. Gadałem z koleżanką co rodziła kilka lat temu i połowy rzeczy nie badała, albo nie czytała, nie miała gdzie itd xdTaaak! Ze wychodzi, ze faktycznie za wolno biło ale jednak cos tam cos i wtedy jest w normie. Mowie chlopie…
No samo to, ze ja w pierwszej ciazy nie robilam nipt. Niby wiedzialam ze jest takie cos, ale mialam takie meh. A w drugiej chcialam sie zesrac. Teraz tez przebieram nogami czekajac na wynikNoo generalnie teraz jest taki nawał informacji ze masakra. Gadałem z koleżanką co rodziła kilka lat temu i połowy rzeczy nie badała, albo nie czytała, nie miała gdzie itd xd
A masz darmowy czy płatny? Płatny lepsze wypowiedzi maTeraz dupe truje czatowi. On uparcie, ze mam spac spokojnie, ja co pol godziny pisze ze jednak sie boje![]()
To już nipt będzie chybaA prenatalne za tydzien. Jajo zniose.
Witaj. Jest nas tu więcej 40+Witajcie dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Waszego grona. Czytam Was od początku mojej ciąży, która była dla nas wielkim zaskoczeniem. Jestem już mama nastolatka, którego rodziłam 15 lat temu. Oboje z mężem jesteśmy już po 40 także chyba jestem tu najstarszaTermin mam na 3.04. Czekam na badania
Ja mam 40, mąż 47, witajWitajcie dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Waszego grona. Czytam Was od początku mojej ciąży, która była dla nas wielkim zaskoczeniem. Jestem już mama nastolatka, którego rodziłam 15 lat temu. Oboje z mężem jesteśmy już po 40 także chyba jestem tu najstarszaTermin mam na 3.04. Czekam na badania
Taaak zawsze jak coś napisze sam to rzucić formułkę " sprawdź dobrze" I szuka w necie, przeważnie w 80% się myli, dopiero jak wyszuka to prostuje swoje rewelacje.Napisz mu żeby dokładnie sprawdził xD czasem pomaga![]()
Ja to powiem Wam że żałuję że otworzyłam tą jaskinie wiedzy XDNoo generalnie teraz jest taki nawał informacji ze masakra. Gadałem z koleżanką co rodziła kilka lat temu i połowy rzeczy nie badała, albo nie czytała, nie miała gdzie itd xd
Na szczescie jeszcze nie jestem na tym etapie, zeby placicA masz darmowy czy płatny? Płatny lepsze wypowiedzi ma
Jedyne 100zł miesięcznie
To już nipt będzie chyba
Witaj. Jest nas tu więcej 40+
To zapytaj swojego mądrali czy fhr w 9+0 145 jest git. Bo moj mnie wykonczy nerwowo.Taaak zawsze jak coś napisze sam to rzucić formułkę " sprawdź dobrze" I szuka w necie, przeważnie w 80% się myli, dopiero jak wyszuka to prostuje swoje rewelacje.