reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
w Swarzędzu też nie za fajnie :nerd: duchota, chmury się jakieś nazbierały, ale na razie duszno.
A Leoś spi. Babcia zaraz będzie to się wkurzy jak go obudzę:blink:

Lady nie wolno drapać po główce, będzie miał jeszcze gorzej, to jest podrażniona skóra, raczej masować a nie drażnić. Aluś jak zwykle łobuz;-) A posmaruj mu łepek oliwką (albo oliwą z oliwek) i załóż czapeczkę. Tak na 4godziny i potem umyj delikatnie główkę.

Ale się wkurzyłam. Na naszej klasie zrobili od dziś usługe, że widać kto ostatnio oglądał twój profil. Fajnie wiedzieć kto ogladał mój profil, ale juz nie będę mogła niezauważenie podgladać moich bylych facetów!:crazy::-D:-D

Ada Masiek dzieki za rady no dzis je wyprobuje.... no bo ta glowka straszna ze ajj

Kachurek niezla jestes hahahaahhahahahahaha ale faktycznie szkoda bo i ja nie wejde do moich bylych;) hahahahahahahahahahahahahaha zartowalam nie wchodze tam ale wiesz czasem poogladmto i owo a ktos teraz se bedzie myslal ze taka zainteresowana ta osoba skora lukam hahahahahahahaha mogli by to zlikwidowac ) a to niby ulepszenie ;):-D

Kurcze ja to jakaś dziwna jestem.Moja bratowa jest w ciąży, w 6 tygodniu:tak: i jak o tym usłyszałam to mi się zachciało znowu być w ciąży! A tu kurka wodna jakieś pół roku trzeba by zaczekać, żeby się wnetrzności zagoiły.

Czy wy też macie jakos tak sucho w pochwie? Ja czuje jakis dyskomfort, nie mam takiej kwśnawej wydzieliny jaka zazwyczaj jest. Bylam nawet u ginki, ale ta mówi że wsio ok, zrobilam posiew i wyszło że mam naturalna flore bakteryjna. A jednak czuje sie jakos niehalo. Może takie inne ph ma jakiś związek z działaniem antykoncepcyjnym przy karmieniu piersia?:baffled:

KACHURKU powiem ci szczerze,że jak widzę kobitki w ciąży to mi się tęskni no ale ja po CC to muszę bity rok czekać najlepiej półtora....i wtedy może jakąś Zuzię się zmajstruję....:tak:;-):-)

a o naszej klasie nie wiedzialam:nerd: no nie dobrze,bo też podgladałam byłego:nerd: dobrze,że nie dziś:-D

wróciliśmy.
cha dzięki temu, że widzę kto mnie odwiedził na naszej klasie wiem, że znowu muszę bardzo uważać, kużna mać, akurat dzisiaj nie wiem jak mnie znalazły dwie wredne baby, już je przyblokowałam i nie mogą oglądać mojego profilu. Ale i tak mnie nosi jeszcze ze złości:wściekła/y: Dlatego jeszcze raz was proszę o nie wspominaniu na nk że mam synka. bo ci ludzie są nie obliczalni.

aaaa nie mówcie o ciąży bo mi też tęskno, no nie mogę. A zresztą nadal czuję pozostałości po cc. Szczególnie dzisiaj chyba będzie padać bo mnie blizna swędzi i ciągnie.

reklama
Masiu - mam nadzieje że ta jedna wredna baba to nie ja, bo akurat cie dziś znalazłam ;-):-p:-) ja bede ciii :tak:
Kachurku - ja tez tak trochu mam :baffled:
Dziś do mnie przyjeżdza mama i chrzestna Natalki i zostają do poniedziałku rano więc pewnie nie będę często zaglądać ;-) wiem wiem będziecie tesknić :-D:-D:-D:-p
An, Asiu - proponuję poniedziałek w samo południe :laugh2:jakby co dzwoncie :tak:
buziam wszystki papappa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry