reklama

Kwietniowki 2015

No Natasza ginka tez mówiła ze skręcony, ona próbuje go poruszać żeby ładnie się ustawił a ten w zamian mnie kopal...no i trochę zmartwilo mnie to że ona tez stwierdziła ze pulchniutki...mam nadzieję ze ze złości taki poliki powietrzem napelnil :D albo będzie klocus...i najpiękniejszy moment był jak postanowił się raz zasmiac z tego ze się z nim tak meczymy i się do nas uśmiechnął :)

Tabasia kciuki !

Neta no powiem Ci że jak patrzę na fotki dziewczyn które juz miały 4d a tam takie sliczne buziaki to zazdroszcze ze dzieciaczki się tak ustawiły...bo nasz to nie dość ze zdjęcia wszystkie rozmazane bo się ruszał to na monitorze tez co chwilę kombinowal z raczkami i pempowina i ciężko było się mu przyjrzeć...ale kto to wie jakie maluchy na usg będą, trzymam kciuki żeby Twój był bardziej skory do współpracy :)

reklama
Pat śmieje się że pulchniutki ale jeszcze wszystko może się zmienić.
No wszyscy rodzice chcieli by takie piękne portretowe zdjecia z usg a to tak na prawdę loteria która zależy od dzidzia :-) mój jest nad wyraz spokojny i to mnie trochę już martwi...ale pocieszam sie że może taki charakter ma??... hmm..

Neta życzę Ci pieknych pomiarów i zdjec z usg zeby wszystko bylo dobrze!!&&&

Ja po imprezie synusia :)

Powiem wam ze trochę posiedzialam z dzieciakami,pogralam w rożne gry ale mimo wszystko cuje się dziś naprawdę ok. Może z 4-6 razy stwardnial mi brzuch. Czy ja was nadrobie...???

Pat moja na 3d tez sie zaslaniala lekarka co prawda tylko 2 razy przelaczyla na 3d i niestety wstdnisia nie chciala buski calej pokazac tylko jedno zdjecie z profilu mam na plytce.
W zamian sie do was usmiechnal zebys sie nie smucila:tak:

Asiatipl mam nadzieje ze ci przejdzie szybko, moze rumianek sobie wypij. Ja na poczatku tez mialam zaparcia po zelazie, teraz juz lepiej troche.

Asiatipl może mięte sobie zaparz?? No po żelazie mogą być zaparcia niestety.. oby szybko przeszlo..

Neta ja mam teraz w piątek wizytę i też idę tym razem sama wiec mam nadzieje ze mały bedzie chciał się pokazać:-)

Myla ciesze się ze dziś czujesz się ok:-) oby tak dalej:-)

Anemonne – ja też używam oleju kokosowego do twarzy, zazwyczaj na noc lub na dzień gdy siedzę cały dzień w domu, bo wiadomo że on jest tłusty, ale cera po nim jest jak po żadnym kremie. Włosy tez nim olejuję, nieraz oliwą z oliwek. Wcześniej olejowałam olejem lnianym, ale nie był on odpowiedni dla mnie, bo ciężko miałam po nim rozczesać włosy. Na Olej kupiony w sklepie z żywnością jest przynajmniej bez żadnych świństw, dodatków, skoro ma przeznaczenie spożywcze. Teraz zimą przed wyjściem na spacer czasem smaruję twarz olejem kokosowym córeczce.
Myla – olej kokosowy nie kosztuje dużo. Może koło 15 zł..ale dokładnie nie pamiętam, a właściwości ma lepsze niż drogie, naładowane chemią, rozreklamowane kremy. Czytałam też że do cery trądzikowej jest dobry. On łagodzi podrażnienia
TAbasia – powodzenia na egz "Bo jak nie Ty to kto?":-)

Wiecie, tymi zdjęciami, filmami z 4D bym się nie przejmowała. Też byłam w pierwszej ciąży na 4D,ale moim celem było, aby zasięgnąć opinii innego lekarza, bo może mój coś przeoczył, albo nie chce powiedzieć. Mam piękny film i fotki - wstyd się przyznać, ale nigdy tego filmu nie włączyłam sobie w domu. To trochę taki bajer.

Ok, zmykam leżeć. Nich brzuszki wam miękną, a weekend wykorzystujcie M do pomocy:-)

Dobry :)
Babydust mam nadzieje ze sie przekrecila dzidzia :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Przed chwila updata na bb aplikacji zrobiłam i nie podoba mi sie ta wersja ;)

Cala noc przespałam :) super

Miłej soboty :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry