No Natasza ginka tez mówiła ze skręcony, ona próbuje go poruszać żeby ładnie się ustawił a ten w zamian mnie kopal...no i trochę zmartwilo mnie to że ona tez stwierdziła ze pulchniutki...mam nadzieję ze ze złości taki poliki powietrzem napelnil
albo będzie klocus...i najpiękniejszy moment był jak postanowił się raz zasmiac z tego ze się z nim tak meczymy i się do nas uśmiechnął 
Tabasia kciuki !
Neta no powiem Ci że jak patrzę na fotki dziewczyn które juz miały 4d a tam takie sliczne buziaki to zazdroszcze ze dzieciaczki się tak ustawiły...bo nasz to nie dość ze zdjęcia wszystkie rozmazane bo się ruszał to na monitorze tez co chwilę kombinowal z raczkami i pempowina i ciężko było się mu przyjrzeć...ale kto to wie jakie maluchy na usg będą, trzymam kciuki żeby Twój był bardziej skory do współpracy
Tabasia kciuki !
Neta no powiem Ci że jak patrzę na fotki dziewczyn które juz miały 4d a tam takie sliczne buziaki to zazdroszcze ze dzieciaczki się tak ustawiły...bo nasz to nie dość ze zdjęcia wszystkie rozmazane bo się ruszał to na monitorze tez co chwilę kombinowal z raczkami i pempowina i ciężko było się mu przyjrzeć...ale kto to wie jakie maluchy na usg będą, trzymam kciuki żeby Twój był bardziej skory do współpracy