reklama

Kwietniowki 2015

Ja też nastawiam się na naturalny. Boję się cesarki bo mam skłonność do bliznowców więc nie wyobrażam sobie mieć grubej brzydkiej blizny na brzuchu. Poza tym przeżyłam koszmarny poród naturalny i skoro lekarze mówią że gorzej być nie może to tym razem może być tylko lepiej :happy2:

A poza tym chce być w szpitalu najkrócej jak się da.

Myla ja też tak chcę... mnie te dni ślimaczą się strasznie...

reklama
Szaj błagam trafiłam prosto z przychodni z boleściam (do szpitala musiałam dojechać swoim autem z 25 lecia) z boleściami czekałam na lekarza 3 godziny (lub dłużej nie pamietam) w tym czasie zrobili Usg dziecka(usłyszałam od stażystki! "wiesz co ale ja nie wiem czy to dziecko wogóle żyje" i ogólnie brzuchu, położyli na sali. Przez 3 dni nie wiedzieli co jest czy coś z dzieckiem czy trzustka.
Jedzenie tak fatalne że nawet pies się nie chycił (dosłownie nie żartuje)
Jedyną miłą pielęgniarką była Bujakowa, a inne jak zadzwoniłas to przyszła z łaską a po drugie z tekstem "chodzisz nie możesz przyjść? "( a lekarz kazał leżeć.)
A wymiana wenflonu kończył się bolesną masakrą.
Prośba o pomoc by dojść do łazienki kończyło sie olewaniem i piciem kawy i tekstem "chciałaś bachora to cierp"( a samej ciężko mi się chodziło boleści, twardy brzuch wymioty i biegunka).
Podawali leki na ślepo
Więc nie jestem zadowolona, tylko w Dąbrowie Tarnowskiej wolę rodzić

Myla oni w rosmanie takie karty rabatowe ROSNE mówisz że chcesz ta kartę i ona Ci już nabija rabat i musisz w necie ja aktywować: ) niby mały rabat ale jak kupiłam ta dużą paczkę pieluchu to prawie 2zł rabatu :)

Beyrunia ale personel:no::szok::wściekła/y: A chleb z chrzanem mialam na obiad:-)

Szaj lecz przeziebienie, oby szybko przeszlo.
Szaj moze te nasze dzidzie beda odpoczywac po porodzie skoro teraz tak szaleja:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry