Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Domyślam się, w którym szpitalu byłaś, ja wylądowałam tam na IP na początku ciąży, bo zaczęłam plamić. Zrobił na mnie mega wrażenie i też wszyscy byli bardzo mili, dlatego poważnie go rozważam .
Doli no zawsze trzeba cos tam podpisać jak chcą zebys została a Ty nie chcesz ...
Ale skoro badania dobre , to po co tam siedzieć?
Tez bym szła do domu chyba ...
Doli zawsze trzeba podpisać że wiesz o konsekwencjach.
Ja poszłam na ip z bólem i tym mini rozwarcie a musiałam podpisać że w razie czego wyrażam zgodę na wycięcie macicy !! Szok! !
Co do mierzenia to też się nie przejmuj że różne pomiary bo co lekarz to inaczej może zmierzyć i później niepotrzebnie nerwy.
Ja w piątek u swojego gina miałam 3.16cm a na ip niby wyszło 3.7 i mówi że z szyjka ok a we wtorek na usg znowu inny lekarz i szyjka 3.19cm więc utwierdziłam się że mój gin dobrze zmierzył i faktycznie skróciła się w ciągu tygodnie o 0.5cm