Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bo miałam zrobić obciążenie glukoza, morfologie i inne. Ale jak jestem na czczo dłużej niż 15 minut dostaje okropnych boleści, wymioty żółcią, łzy same lecą a na nogach nie mogę ustać. I potrafie stracić przytomność :-( :'( jedynie no spa max pomaga ale najpierw muszę zjeść bo jak na czczo zażyje to wymiotuje żółcią
Beyrunia, kciuki za wizytę!
Nie do końca rozumiem, jak to nie możesz na czczo dłuzej niż 15 minut? tzn. jakie masz przerwy między kolacją a śniadaniem?
Możesz zjeść coś wieczorem, raniutko pojechać, żebyś była pierwsza i przynajmniej glukozę na czczo zrobić, już bez obciążenia, zawsze to coś, a jak wyjdziesz z gabinetu od razu zjeść coś, co byś ze sobą wzięła.
U mnie jak poprosisz o przepuszczenie to jest awantura na całego (tak jak ostatnio :-( ) jem ostatni posiłek około 21 a żeby dojechać (rejestruja od 7.30) muszę wstać o 6 a przyjmują dopiero po 8