Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja czasem mocz mam np z 4 rano a idę oddać do badania o 11 :-)
Tabasia czemu przeze mnie oglądasz położne ? :-)
Też się zastanawiałam czy Pat nie była na uczelni ale wydaje mi się że wczoraj była obecna
Baczność Myla ! Miałam się juz odezwać jutro a dzisiaj tylko doczytac ale po Twoich wezwaniach masz u mnie kolejnego kopa w dupe ! Zbiera Ci się
Tabasia nie na uczelni ale trochę racji masz bo się uczylam...w srode mam "zerowe" zaliczenie z karnego...jak nie zalicze to w sobotę a jak w sobotę nie to nie dopuszcza mnie do egzaminu...a w ten week jeszcze zaliczenie z konstytucyjnego, angielski....i ratuje mnie tylko fakt ze zaliczylam administracyjne bo i z tego bym miała...ale ciąża mi mózg odebrała...chuna każdy sąsiad juz wie że ciężko mi nauka wchodzi bo klne jak szewc...i już mam dość a za 1,5 tyg egzaminy półroczne...
I jeszcze mi kręgosłup zaczyna wysiadac...miałam nadzieję ze dłużej wytrzyma a on już mówi dość...
Doli teraz juz się nie stresuj odpoczywaj
Mi mały tez teraz daje popalic mnie brzuch jak na @ boli...ale nic dziwnego jak terrorysta skacze jak szalony ;o
Myla nie mów nic o jedzeniu bo ja głodna jestem ale nie mogę już jeść bo ostatnie parę dni na wieczór mam bardzo wysoki cukier chyba zaczął się już ten ciężki czas ..
Pat trzymam kciuki za wszystkie egzaminy !!! Zdolna dziewczynka jesteś dasz radę !!&&& tylko nie rób takich psikusów że cały dzień się nie odzywasz bo zaraz Cię przywołamy do porządku współczuję bólu kręgosłupa ...może w jakiejś innej pozycji siedzenia czy leżenie mniej by bolało ??