reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Pat pewnie na uczelni...

Ja ogladam te polozne - Natasza wszystko Twoja wina :D zamiast spac to siedze. Ran9 nie wstane.

U mnie tez morfologia nie na czczo robiona zawsze. Nawet mocz nie z pierwszego porannego sika :D

Ja czasem mocz mam np z 4 rano a idę oddać do badania o 11 :-)
Tabasia czemu przeze mnie oglądasz położne ? :-)
Też się zastanawiałam czy Pat nie była na uczelni ale wydaje mi się że wczoraj była obecna :-P

Baczność Myla ! Miałam się juz odezwać jutro a dzisiaj tylko doczytac ale po Twoich wezwaniach ;) masz u mnie kolejnego kopa w dupe ! Zbiera Ci się :D

Tabasia nie na uczelni ale trochę racji masz bo się uczylam...w srode mam "zerowe" zaliczenie z karnego...jak nie zalicze to w sobotę a jak w sobotę nie to nie dopuszcza mnie do egzaminu...a w ten week jeszcze zaliczenie z konstytucyjnego, angielski....i ratuje mnie tylko fakt ze zaliczylam administracyjne bo i z tego bym miała...ale ciąża mi mózg odebrała...chuna każdy sąsiad juz wie że ciężko mi nauka wchodzi bo klne jak szewc...i już mam dość :( :( :( a za 1,5 tyg egzaminy półroczne...:( :(
I jeszcze mi kręgosłup zaczyna wysiadac...miałam nadzieję ze dłużej wytrzyma a on już mówi dość...

Doli teraz juz się nie stresuj :) odpoczywaj :)
Mi mały tez teraz daje popalic mnie brzuch jak na @ boli...ale nic dziwnego jak terrorysta skacze jak szalony ;o

Myla nie mów nic o jedzeniu bo ja głodna jestem :( ale nie mogę już jeść bo ostatnie parę dni na wieczór mam bardzo wysoki cukier :( chyba zaczął się już ten ciężki czas ..
Pat trzymam kciuki za wszystkie egzaminy !!! Zdolna dziewczynka jesteś dasz radę !!&&& tylko nie rób takich psikusów że cały dzień się nie odzywasz bo zaraz Cię przywołamy do porządku :) współczuję bólu kręgosłupa ...może w jakiejś innej pozycji siedzenia czy leżenie mniej by bolało ??

Juz mnie w każdej boli... W kości ogonowej juz czucia nie mam bo mi odretwiala ostatnio...chyba muszę wrócić do ortopedy -_-

Zdolna nie zdolna ale do głowy nic nie wchodzi...:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry